Η μιλώντας σε μέλη του κυβερνώντος κόμματος στη Λαμία, στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας τόνισε ότι «η κυβέρνηση και ο κύριος Γαβρόγλου φρόντισε να εκτοξευθούν φέτος οι ανάγκες στα σχολεία, τα γνωστά »

Αναφέρθηκε επίσης και στις δυσπρόσιτες σχολικές μονάδες στα οποία, «ο κύριος Γαβρόγλου έκοψε τη διπλή μοριοδότηση έτσι ώστε να έχουμε αυτή τη στιγμή (…) πάνω από 2.500 εκπαιδευτικούς που στείλαμε για τις ανάγκες των σχολείων και παραιτήθηκαν ή δεν παρουσιάστηκαν ποτέ για να αναλάβουν υπηρεσία».

«Ήταν μια δύσκολη εξίσωση και για έναν ακόμη λόγο: ότι δεν υπήρχαν πιστώσεις και υπήρχαν 4.500 καταγεγραμμένα πρώτα κενά στη ΔΕ, όπου υπήρχαν μόνο 1.700 πιστώσεις», είπε η .

Δείτε τις τελευταίες από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκαιρα και έγκυρα στο

Αναφορικά με τους η τόνισε : «Αυτή τη στιγμή έχουν πάει πάνω από 37.000 αναπληρωτές στα σχολεία, ο αριθμός είναι και πρωτοφανής, είναι και πάρα πολύ μεγάλος και ως προς τη διαχείριση και για τις επόμενες χρονιές. Οπότε η μέριμνά μας αυτή τη στιγμή είναι σε δύο μέτωπα. Πρώτα απ’ όλα να δούμε ακριβώς τις ανάγκες και να πιέσουμε και τις διευθύνσεις (…) να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, να μετράνε σωστά τα κενά, να χρησιμοποιούν σωστά το myschool (…) και συγχρόνως να δούμε ποιές είναι οι ανάγκες για τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα. Δεύτερο μέτωπο το οποίο θέλουμε  ως προς την τακτοποίηση των αναπληρωτών να δούμε είναι να πηγαίνουν νωρίτερα στα σχολεία».