Ο ενημερώνει με τη λήξη των :

Με το τέλος των δηλώσεων θα θέλαμε ν απαντήσουμε στο γιατί δεν γράφτηκαν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απορρόφησης από εμάς, όπως κι από πολλούς άλλους, ούτε για Ειδική ούτε για Γενική.

Ο λόγος που πήραμε αυτήν την απόφαση είναι πως για πρώτη φορά το Υπουργείο και οι υπηρεσίες του θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν τεράστιο όγκο δεδομένων κι απαιτήσεων, με βάση τα όσα έχουν υποσχεθεί και τα οποία αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη (, ;;), καθιστώντας έτσι εξαιρετικά αμφίβολη για εμάς την χρηστικότητα όσων, με καλή πρόθεση δεν αμφιβάλουμε, μας δίνονταν ως πληροφόρηση.

Αυτό που προτείναμε όμως, για την διευκόλυνση της διαδικασίας, είναι να τρέξει η Ειδική (ως η έχουσα τις περισσότερες παραμέτρους) την Δευτέρα το απόγευμα και ν ανακοινωθεί μαζί με την Γενική την Τρίτη. Νομίζουμε πως αυτός ο τρόπος θα βοηθήσει στην αντιμετωπιση τυχών προβλημάτων που θα εμφανιστούν.

Από Τετάρτη κι εφόσον κυλήσουν όλα απροβλημάτιστα την Τρίτη, περιμένουμε :

Α) Ημερομηνία παρουσίασης στις διευθύνσεις από 6/9 έως 8/9.

Β) Κάλυψη 100% στα κενά δασκάλων και νηπιαγωγών και όποιων ειδικοτήτων χρειαστούν για να βγαίνει το εξάωρο πρόγραμμα ενώ το ολοήμερο θα καλυφθεί μερικώς στην Α φάση και εξολοκλήρου, ελπίζουμε, στην Β.

Εδώ ν αναφέρουμε πως για τις ΤΥ (250 θέσεις ΠΕ 70) η επίσημη απάντηση που είχαμε σήμερα από τον Διευθυντή Σπουδών είναι πως δεν γνωρίζει(!!!), όταν του τονίσαμε πως η διεύθυνση προσωπικού, στην οποία μας είχε παραπέμψει, μας γνωστοποίησε πως απ την Διεύθυνση Σπουδών δεν έχει διαβιβαστεί τίποτε σ αυτούς!

Παραθέτουμε και τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργού στην ΔΟΕ :

“…..Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρώτη φάση αναπληρωτών……….που η κατανομή θα είναι για μεν τις παράλληλες στηρίξεις περίπου στο 50% και για δε τα ΖΕΠ στο 25 με 30% στην α φάση……”

Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε κι αν έχουμε κάτι, κατά την διάρκεια της ημέρας, θα σας το ανακοινώσουμε.

Τελειώνοντας συναδελφοι θα θέλαμε να σας επισημάνουμε, αν είστε έτοιμοι και έχετε συμπληρώσει την δήλωσή σας, να μην ξεχάσετε να κάνετε ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ και ΕΚΤΥΠΩΣΗ.