Πανελλήνιες 2017: Υποψήφιοι για την ΠΑ με ελλείψεις στα δικαιολογητικά

Πανελλήνιες 2017: Υποψήφιοι για την ΠΑ με ελλείψεις στα δικαιολογητικά

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017  – : Στο www.haf.gr αναρτήθηκε η ονομαστική κατάσταση των υποψηφίων τα των οποίων παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις. Όλα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων διαγωνισμού θέματος από τις αρμόδιες προς τούτο επιτροπές, ανακοινώνει με αλφαβητική σειρά κατάσταση υποψηφίων, τα δικαιολογητικά των οποίων παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017

Οι εν λόγω καλούνται να αποστείλουν ΜΟΝΟ ταχυδρομικά, τα ελλείποντα – ελλιπή δικαιολογητικά, μέχρι 9 Ιουνίου 2017 (θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημόσιας ή ιδιωτικής και όχι η ημερομηνία παραλαβής από τη ΔΑΕ), στη ΔΑΕ και στη διεύθυνση:

Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ/Β1),

ΑΒ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ,

ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, Τ.Γ.Α. 1010.

Σε περιπτώσεις παράλειψης συμπλήρωσης κάποιου από τα πεδία της που απαιτούν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, θα αποστέλλεται υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώνεται η ανάλογη επιθυμία. Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να συμπληρώνονται – υπογράφονται (θεώρηση για το γνήσιο της/των υπογραφής/-ών απαραίτητη), από τον υποψήφιο εάν είναι ενήλικος ή από τους ασκούντες τη γονική μέριμνα ή επιτροπεία, εάν είναι ανήλικος.

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινήσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-8192132 – 2133.

Επισημαίνεται ότι, όσοι εκ των υποψηφίων έχουν υποβάλλει μαζί με την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση, το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης (Υπόδειγμα 6 της ΕΔΥΕΘΑ 14/2017), καθώς και τις υγειονομικές εξετάσεις, να επικοινωνήσουν άμεσα με τα ανωτέρω τηλέφωνα για περαιτέρω οδηγίες.

Αλφαβητική κατάσταση υποψηφίων με ελλείποντα – ελλιπή δικαιολογητικά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017

Πανελλήνιες 2017: Aπαντήσεις στην έκθεση ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2017: Νεοελληνική Γλώσσα και Έκθεση ΓΕΛ – Θέματα και απαντήσεις

Πανελλήνιες 2017: Η επιτήρηση στις εξετάσεις

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !