ΟΠΣΥΔ: Σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με την προϋπηρεσία των ΕΕΠ-ΕΒΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/07/2019 - 17:57 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 08/07/2019 - 19:16

| Η ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου:

Η των – ΕΒΠ καταχωρείται κατόπιν συγκεκριμένης διαδικασίας στο η οποία συνοπτικά είναι η εξής:

Λαμβάνονται τα excel, ελέγχονται, συνενώνονται, ελέγχονται εκ νέου κυρίως για τη μορφοποίηση που πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια για τις 13 ΠΔΕ αποστέλλονται στο ΟΠΣΥΔ και μετά από αρκετές εργατοώρες από την ομάδα του ΟΠΣΥΔ καταχωρούνται στο σύστημα.

Μέχρι στιγμής έχει περαστεί μόνο το 1ο μέρος των πλήρους.

Μετά σειρά θα έχει το 2ο μέρος των πλήρους.

Μετά σειρά θα έχουν οι ωρομίσθιοι και μετά τα ΣΔΕ όπου θα ενωθούν τα δύο μέρη για το κάθε ένα από αυτά για να δοθεί ένας πίνακας στην ομάδα του ΟΠΣΥΔ και να μην γίνεται διπλή δουλειά.

Ως εκ τούτου πιθανώς την επόμενη Παρασκευή 12/7 θα μπορούν οι υποψήφιοι να δουν στο το σύνολο της προϋπηρεσίας τους.

Καλό θα είναι επίσης να ελέγχουν μόνο την καρτέλα πρόσληψη με τις ημερομηνίες ανάληψης και λήξης και όχι την καρτέλα μορίων.

Καθώς στην καρτέλα αυτή αναμένεται να εφαρμοστεί ο νέος αλγόριθμος και να υπολογιστούν σωστά τα μόρια τα οποία τώρα στο άθροισμα δεν είναι σωστά.

Το πεδίο δυσπρόσιτα δεν του δίνετε σημασία. Επίσης η προϋπηρεσία των ΕΕΠ-ΕΒΠ θα μείνει εκεί που είναι και δεν θα περαστεί στο πεδίο προϋπηρεσία (για λόγους τεχνικούς) αλλά θα υπολογιστεί ως προϋπηρεσία Ειδικής Αγωγής.

Σύμφωνα με την Αττικής:

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από το ΥΠΠΕΘ σας πληροφορούμε ότι η καταχώρηση της συνολικής προϋπηρεσίας των ΕΕΠ και ΕΒΠ θα γίνει από το ΥΠΠΕΘ και πιθανόν να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 12-7-2019 οπότε τότε οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν στο ΟΠΣΥΔ το σύνολο της προϋπηρεσίας τους. Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι υποψήφιοι να μην αποστέλλουν στην υπηρεσία μας ηλεκτρονικά μηνύματα σχετικά με την προυπηρεσία.

Ως προς την ελληνομάθεια, παρακαλούνται οι υποψήφιοι να μην αποστέλλουν σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα στην Υπηρεσία μας καθώς το πεδίο ‘’ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑ’’ θα τροποποιηθεί με την ένδειξη ‘’ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑ’’ για όλους όσους έχουν πτυχίο εσωτερικού και στο πεδίο πιστοποιητικό για τους μεν ΑΕΙ/ΤΕΙ θα είναι με πιστοποιητικό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και για τους δε ΕΒΠ θα είναι με απολυτήριο λυκείου/εξατάξιου Γυμνασίου.

ΟΠΣΥΔ Αιτήσεις: Ολες οι διευκρινήσεις του Υπουργείου Παιδείας

ΟΑΕΔ: Τρόπος πρόσληψης αναπληρωτών  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: