Κατάργηση θέσεων κλάδων ή ειδικοτήτων είναι οι λέξεις -κλειδιά από το πολυνομοσχέδιο -σφαγείο που κατατέθηκε σήμερα.
Κανένας πλέον δε μπορεί να νιώθει ήσυχος!!!Είμαστε στην υπερθατσερική και ακραία φάση των απολύσεων!!!
Πρέπει να ακολουθήσει γενικός ξεσηκωμός !!!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ , ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!
Η επαγγελματική εκπαίδευση δεν υπάρχει πια, δημοτική αστυνομία και σχολικοί φύλακες αποτελούν το δεκατιανό του αιμοσταγούς κυβερνητικού Πολύφημου.Οι διευθυντές
σχολείων,βλέποντας για ποιο ρόλο τους προορίζουν, πάνε να σηκώσουν κεφάλι με προεξάρχοντες αυτούς που υπηρετούν σε μονάδες της Κρήτης.
Όλεθρος!!!
Ούτε την “αξιολόγηση” δεν πολυχρειάζονται τώρα , θα καταργούν κατά το δοκούν θέσεις κλάδων και ειδικοτήτων.
Και το ρατσιστικό επιστέγασμα κάθε θηριωδίας:Υπάρχει μέριμνα για αναπήρους, προστάτες και
τιτλούχους μεταπτυχιακών/διδακτορικών.
Λες και όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι άνθρωποι με πολλαπλές υποχρεώσεις και δεν πετάγονται στον Καιάδα.Δεν έχουν παιδιά, γονείς , αδέλφια που τους χρειάζονται.Πενιχρός ο μισθός μα αναγκαίος και για αυτούς.Απαίσιος, προκρούστειος ρόλος μιας απογοητευτικής κυβέρνησης που ισοπεδώνει τα πάντα.
Το σημείο μηδέν έφτασε.Ή αντιδρά ο ταπεινωμένος ή αποδέχεται τη μοίρα του.Άγριο ρηγκανικό ξεχαρβάλωμα του δημοσίου , οικογένειες στο δρόμο, σπίτια κατεστραμμένα, κοινωνικός ιστός διαλυμένος από την ανόητη χαιρεκακία και την ψυχωτική ανθρωποφαγία.
Ένα σκοτεινό Καλοκαίρι ,πριν την αποσύνθεση των πάντων το Φθινόπωρο ,όπου η όξυνση των προβλημάτων θα φέρει άκρατη βία και έκρηξη όλων των ταπεινών μας ενστίκτων για λόγους επιβίωσης.
Υστερόγραφο:Ανώριμη, χαζή, ανώφελη και αντισυναδελφική η κίνηση των Ασεπιτών να ιδρύσουν το μαγαζάκι τους.Φωστήρες ερωτήσεων αντικειμενικού τύπου , θα σας τα φάνε οι καπάτσοι δικηγόροι.Ηρεμήστε , σας πήρε χαμπάρι και ο Κυριάκος και κάτι ψέλισε για σας απόψε.
ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Στη διάθεση ……….
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Σπάρτης