Άμεσες ήταν οι εξελίξεις στο σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε δημοτικό στο Κέντρο της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη στο γραφείο της διευθύντριας α’ βάθμιας εκπαίδευσης της κυρίας Σιδερά-Χουλιάρα η οποία κάλεσε τόσο τον όσο και την διευθύντρια για το συμβάν μετά την ενημέρωση που είχε ότι ο εκπαιδευτικός λόγω της συμπεριφοράς του, δημιούργησε αναστάτωση στο παιδί και ο γονέας ειδοποιήθηκε να πάρει το παιδί του από το σχολείο. Εκεί λοιπόν ξεκίνησε η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες με τον εκπαιδευτικό να λειτουργεί εντελώς αψυχολόγητα και με ένταση με αποτέλεσμα να υπάρξει το σοκαριστικό συμβάν μπροστά στα μάτια μαθητών και άλλων εκπαιδευτικών.

Αύριο μάλιστα η κ. Χουλιάρα θα συζητήσει από κοντά και με τον πατέρα του παιδιού, προκειμένου να έχει όσο ολοκληρωμένη εικόνα για το περιστατικό.

Σημειωτέον ο αναπληρωτής εκπαιδευτικός έχει ήδη απομακρυνθεί από το σχολείο μέχρι να αποφασιστεί μέσω της δικαιοσύνης τι ακριβώς έχει συμβεί αφού σύμφωνα και με τις νεότερες πληροφορίες ο γονέας το απόγευμα της Πέμπτης κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκπαιδευτικός έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν για ανεπίτρεπτες για εκπαιδευτικό συμπεριφορές.