Κορονοϊός: Κρούσμα σε ΚΔΑΠ της Πάτρας -Κλείνει για 2 εβδομάδες

Κορονοϊός: Κρούσμα σε ΚΔΑΠ της Πάτρας -Κλείνει για 2 εβδομάδες

Κορονοϊός: Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε σε εργαζόμενο ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου Πατρέων στην Κανελλοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες θετικός στον ιό διαγνώστηκε εργαζόμενος της δομής η οποία θα μείνει κλειστή για δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του thebest, έχουν γίνει τεστ και σε άλλους εργαζόμενους του Κέντρου ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει δεύτερο θετικό αποτέλεσμα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Με αφορμή τη θετική διάγνωση στο τεστ κορονοϊού ενός εργαζομένου μας στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ, ο Κοινωνικός  Οργανισμός του Δήμου Πατρέων ενημερώνει ότι τίθεται προληπτικά η δομή σε αναστολή λειτουργίας για δύο (2) εβδομάδες, κατόπιν συστάσεων του ΕΟΔΥ.

Με αυτό το γεγονός αναδεικνύεται, για άλλη μια φορά, η αναγκαιότητα πραγματοποίησης συχνών επαναλαμβανόμενων τεστ ανίχνευσης του  κορονοϊού, ιδιαίτερα σε ευαίσθητες δομές, όπως η συγκεκριμένη.

Ο ΕΟΔΥ μας ενημέρωσε ότι μπορεί να καλύψει την δομή κάνοντας τεστ δύο (2) φορές το μήνα. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, που θα μπορούσε να την καλύψει άλλες δύο (2) φορές τον μήνα, συνεπικουρώντας τον ΕΟΔΥ, αφού είχε ανάλογη σύμβαση με  ιδιώτες, δεν το έκανε μέχρι τώρα.

Το Υπουργείο Εργασίας στο οποίο απευθυνθήκαμε για να μας εξασφαλίσει την πραγματοποίηση των τεστ, δεν  μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει.

Ζητάμε άμεσα από την κυβέρνηση, το υπουργείο Εργασίας ή άλλο αρμόδιο, αλλά και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να αναλάβουν ακόμη και τώρα τις ευθύνες τους.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !