– Νέες διευκρινίσεις από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση.

Συγκεκριμένα, ανακοινώνεται ότι :

– Τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί και αύριο, Τρίτη 25/1, στις περιοχές στις οποίες τα παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες και για την πρωτοβάθμια και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που στέλνουν οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί στους γονείς και τους μαθητές.

– Σελφ τεστ δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά . Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.

Νωρίτερα, η  Υπουργός Παιδείας σε μήνυμά της αναφορικά με την ευχαριστεί μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και στελέχη εκπαίδευσης για την ετοιμότητα και την συνέπειά τους .

Αναλυτικά το μήνυμα της Υπουργού:

Μαθητές & εκπαιδευτικοί πραγματοποιούν από το πρωί σε πάνω από 46.000 ψηφιακές τάξεις, στις περιοχές όπου τα σχολεία ειναι κλειστά εξαιτίας της . Τους ευχαριστούμε θερμά, όπως & τους γονείς & τα στελέχη εκπαίδευσης, για την ετοιμότητα & τη συνέπειά τους.