Καταστροφή αιθουσών και σχολικού εξοπλισμού κατά τη διάρκεια κατάληψης σε Λύκειο στο Χαλάνδρι

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/09/2020 - 20:43 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 25/09/2020 - 19:03

Στο 5ο Λύκειο στο κατά την τρίτη μέρα και μετά την επέμβαση της αστυνομίας ύστερα από καταγγελία γονεών, το σχολείο άνοιξε σήμερα προς το μεσημέρι ενώ  διαπίστωσαν οι εκπαιδευτικοί βανδαλισμούς και μεγάλες ζημιές που προκλήθηκαν κατά την ολονύκτια παραμονή των καταληψιών με τη συνοδεία έντονης μουσικής.

Το δεν θα ανοίξει ούτε την Παρασκευή καθώς από τις καταστροφές είναι αδύνατο να διεξαχθεί μάθημα.  Παράλληλα σύμφωνα με ενημέρωση των εκπαιδευτικών οι καταληψίες επανήλθαν στο σχολείο οπότε άγνωστο είναι πότε θα επιδιορθωθούν οι ζημιες στο σχολείο και πότε θα ξαναρχίσουν τα μαθήματα

Δείτε αναλυτικά το μήνυμα του

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες σήμερα έκανα τεράστιο αγώνα για να ανοίξω το σχολείο μας. Οι ζημιές είναι τεράστιες ειδικά σε δύο αίθουσες διδασκαλίας όπου καρέκλες και θρανία έχουν καταστραφεί και όπως είναι αυτή τη στιγμή αδυνατούν να φιλοξενήσουν μαθητές για διδασκαλία.

Επικοινώνησα με αρμόδιους φορείς και ενημέρωσα αστυνομία και Διεύθυνση για τις καταστροφές. Οι μαθητές όμως βρίσκονται πάλι στο χώρο του σχολείου και συνεχίζουν το έργο τους, το έργο των καταστροφών κι όχι των διεκδικήσεων. Οι μαθητές μας είναι ανήλικοι και είστε εσείς υπεύθυνοι για τα έργα τους.

Για το λόγο αυτό παρακαλώ πολύ να φροντίσετε για την απομάκρυνση τους από το σχολείο ώστε να μην υπάρξουν άλλες καταστροφές. Έχει ειδοποιηθεί εκ νέου η αστυνομία και ο Δήμος.

ipaidia.gr

Σχολεία – Πέτσας: Εξετάζονται μέτρα κατά των καταλήψεων  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: