κ Κουράκη, αποκαταστήστε την αδικία σε βάρος των ειδικοτήτων Α/θμιας

κ Κουράκη, αποκαταστήστε την αδικία σε βάρος των ειδικοτήτων Α/θμιας

Μετά το τέλος της εκλογικής μάχης προσγειωνόμαστε στην καθημερινότητα καθώς μια ακόμα περίοδο μεταθέσεων πλησιάζει . Άλλος ένας υπουργός παιδείας αποχώρησε από το ποιο σημαντικό υπουργείο. Δυστυχώς για εμάς τους εκπαιδευτικούς αυτό που άφησε πίσω του ο κ. Λοβέρδος ήταν η συνέχιση της πρωτόγνωρης για το χώρο μας και τις υπηρεσιακές μας μεταβολές, ΑΔΙΚΙΑ , ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ με βόλεμα των «δικών μας παιδιών», συνέχεια του έργου του προκατόχου του (κ.Αρβανιτόπουλου). Για ορισμένα πράγματα ήμασταν περήφανοι οι εκπαιδευτικοί και μπορούσαμε να κοιταζόμαστε στα μάτια. Για το γεγονός ότι διοριστήκαμε χωρίς να περάσουμε από βουλευτικά γραφεία και για τις υπηρεσιακές μας μεταβολές που είχαν μια κοινά αποδεκτή διαδικασία. Για πρώτη φορά καταστρατηγήθηκε εντέχνως και σκοπίμως η θεσμοθετημένη διαδικασία και παρακάμφθηκαν τα υπηρεσιακά όργανα ,από ένα υπουργικό επιτελείο επικίνδυνο ,αδιάλλακτο και ανάλγητο.

Κάποιοι μέσα σε αυτή την αναμπουμπούλα των προηγουμένων χρόνων ευνοήθηκαν με τρόπο που ούτε στο καλύτερο όνειρο τους δεν είχαν φανταστεί πηγαίνοντας στον τόπο συμφερόντων τους με λιγότερα χρόνια υπηρεσίας και με ελάχιστα μόρια. Τώρα πλέον από την ασφάλεια του σπιτιού τους επιζητούν και οργανικές θέσεις ,ώστε να ολοκληρωθεί το «έγκλημα».

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση εδώ και πολλά χρόνια ,που την έχουμε επιλέξει συνειδητά , απαιτούμε από τον υπουργό και το νέο αναπληρωτή υπουργό παιδείας κ. Κουράκη, να αποκαταστήσει την ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΑΔΙΚΙΑ σε βάρος μας και να δώσει άμεσα και οριστικά λύση. Η φετινή χρονιά ήταν οριακή για εμάς και τις οικογένειες μας. Οδηγούμαστε σε διάλυση των οικογενειών μας και σε οικονομική εξαθλίωση μακριά από τα σπίτια μας, την στιγμή που κάποιοι άλλοι ανέμελοι συνεχίζουν τη ζωή τους. Περιμέναμε υπομονετικά τόσα χρόνια (15-20) με βάση τα μόρια που είχαμε και τις αξιοκρατικές διαδικασίες να μετακινηθούμε στην οικογενειακή μας εστία και οι κ.Αρβανιτόπουλος και Λοβέρδος καταστρατήγησαν την όλη διαδικασία για εξυπηρέτηση συμφερόντων και μικροκομματικά οφέλη .

Ελπίζουμε η αλλαγή του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού να επαναφέρει τη τάξη και τη δικαιοσύνη στο χώρο των εκπαιδευτικών και ζητάμε από τον κ. Κουράκη που δείχνει να έχει ήθος να κάνει πράξη τη προεκλογική δέσμευση του κόμματος του για άμεση αποκατάσταση των αδικιών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !