Υπουργείο παιδείας: Συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής

Υπουργείο παιδείας: Συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής

Με την τηλεδιάσκεψη αυτή ολοκληρώθηκε ο εναρκτήριος κύκλος συνεδριάσεων όλων των νέων οργάνων που αποτελούν τους πυλώνες του νέου συστήματος διακυβέρνησης της , Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης.

Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιστημονικής Επιτροπής (Κ.Ε.Ε.), παρουσία του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας κ. Γεώργιου Βούτσινου, καθώς και όλων των μελών που απαρτίζουν την Επιτροπή.

Ο Γενικός Γραμματέας, αφού συνεχάρη κι ευχαρίστησε τα μέλη για τη συμμετοχή τους, τόνισε τον κομβικό ρόλο της Κ.Ε.Ε. η οποία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του ν. 4763/2020 (Α’ 254), θα υποστηρίζει εφεξής επιστημονικά τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας (Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ.&Ν.), καθώς και το Κεντρικό Συμβούλιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Κ.Σ.Ε.Ε.Κ.). Με την τηλεδιάσκεψη αυτή ολοκληρώθηκε ο εναρκτήριος κύκλος συνεδριάσεων όλων των νέων οργάνων που αποτελούν τους πυλώνες του νέου συστήματος διακυβέρνησης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !