Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ για τον συνολικό αριθμό των υπηρετούντων συναδέλφων αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/08/2020 - 20:48 | Author: Newsroom Ipaidia

«Επίσημο έγγραφο αίτημα της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για τον συνολικό αριθμό των υπηρετούντων συναδέλφων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. κατά το σχολικό έτος 2019-2020 στην Ειδική, στη Γενική Εκπαίδευση και στα Κ.Ε.Σ.Υ. ανά διεύθυνση εκπαίδευσης»

ΠΟΣΕΕΠΕΑ

 

Αξιότιμη κυρία Φυτουράκη,

 

Σας γνωρίζουμε ότι η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο του Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π., καλύπτει συνδικαλιστικά το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π. που υπηρετεί με μόνιμο διορισμό ή ως αναπληρωτές στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση καθώς και στα Κ.Ε.Σ.Υ..

 

Όπως γνωρίζετε το ΕΕΠ-ΕΒΠ συμμετέχει πρώτη φορά με Πανελλήνιο πίνακα. Με το παρόν αίτημα και προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη μας και να έχουν μία καλύτερη εικόνα ως προς τη δήλωσή τους, στην πρωτόγνωρη για εκείνους διαδικασία, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε εγγράφως σε συγκεντρωτικό πίνακα αριθμητικά στοιχεία με τον αριθμό των υπηρετούντων συναδέρφων Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. (αναπληρωτών) που υπηρετούσαν τη χρονική περίοδο του σχολικού έτους 2019-2020 σε σχολικές μονάδες Γενικής, Ειδικής Εκπαίδευσης, στα Κ.Ε.Σ.Υ. ανά διεύθυνση εκπαίδευσης στα σχολεία και στα ΚΕΣΥ των 13 Περιφερειακών Διευθύνσεων πριν από τη λήξη των αιτήσεων.

 

 

 

Συγκεκριμένα, θα επιθυμούσαμε στο συγκεντρωτικό πίνακα που θα μας αποστείλετε να περιλαμβάνονται αναλυτικά και αριθμητικά οι ειδικότητες και ο χώρος στον οποίο υπηρετεί το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π. (π.χ. παιδοψυχίατροι, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, λογοθεραπευτές, σχολικοί νοσηλευτές, εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, Ε.Β.Π. κ.λ.π.) χωρίς βεβαίως αναφορά ονομάτων.

 

 

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά.

   • ideascentral

    europalso

Enter your email address: