ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ξαναανοίγει το σύστημα

Σε σημερινή μας επικοινωνία με το υπουργείο παιδείας ενημερωθήκαμε πως την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να ξανά ανοίξει το σύστημα του για την υποβολή . Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει οι αιτήσεις θα αφορούν τις προσλήψεις δασκάλων και φιλολόγων πλήρους ωραρίου για τη θέση του υπευθύνου σε κάθε μια από τις υπάρχουσες προσφυγικές δομές (ΔΥΕΠ).

Επίσης σχετικά με τα προβλήματα μισθοδοσίας που υπήρξαν με συναδέλφους που ήδη εργάζονται σε ΔΥΕΠ , μας ενημέρωσαν ότι μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η εκκαθάριση του Οκτωβρίου ,την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η εκκαθάριση του Νοεμβρίου και θα δοθεί έναντι για τον Δεκέμβριο.
Είναι εμφανές συνάδελφοι πως «πλέουμε σε άγνωστα νερά» καθώς δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμη χιλιάδες ερωτήματα που αφορούν τις προσφυγικές δομές. Για το λόγο αυτό θα έχουμε τις επόμενες ημέρες μια πιο πλήρη ενημέρωση για να μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο.
Ο ΠΣΑΕΠ από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει πως σε όλες τις δομές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα πρέπει να γίνονται προσλήψεις πλήρους και μόνο ωραρίου. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι πιέσεις μας έχουν αποτέλεσμα και πως η φωνή μας έχει δύναμη που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει . Ελάτε μαζί μας να ισχυροποιήσουμε τον ΠΣΑΕΠ για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε τα πάγια αιτήματα του κλάδου μας ! Γίνετε μέλη στο παρακάτω
Το ΔΣ του Συλλόγου