Οι νεοδιόριστοι υποφέρουν έντονα από το κύμα της ακρίβειας που σαρώνει τη χώρα, αναφέρει η ΕΛΜΕ Πειραιά.

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά, ανταποκρινόμενο σε αίτημα νεοδιόριστων συναδέλφων εκπαιδευτικών, που υποβλήθηκε στο σωματείο μας στηρίζει και προσυπογράφει το ΔΙΚΑΙΟ αίτημα των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών συναδέλφων για υπηρέτηση μόνο για ένα χρόνο της οργανικής θέσης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών και όχι δύο χρόνια ώστε να έχουν το δικαίωμα μετάθεσης. Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί υποφέρουν έντονα από το κύμα της ακρίβειας που σαρώνει τη χώρα και αποτελεί αναγκαιότητα η μείωση της υπηρέτησης της οργανικής στον έναν χρόνο, όπως ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια. Το αίτημα αυτό αποτελεί άλλωστε πάγια θέση της ΕΛΜΕ μας!

Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ απορρίπτει το αίτημα που στηρίξαμε όλοι οι εκπαιδευτικοί από την πρώτη στιγμή και κωφεύει στο λογικό και δίκαιο αυτό αίτημά μας.

Από την πλευρά του σωματείου μας, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διεκδίκηση και ικανοποίηση του παραπάνω αιτήματος.

Στηρίζουμε – συμμετέχουμε και καλούμε στην κινητοποίηση – συγκέντρωση διαμαρτυρίας των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών για το θέμα αυτό τη ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 στις 11:00 π. μ. στο ΥΠΑΙΘ.