2023 2024 ξεκίνησαν να αναρτώνται από την Τετάρτη 23/8. Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους. Συγκεκριμένα:

Η πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή των οριστικών αποτελεσμάτων θα είναι δυνατή με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ του/της αιτούσας/αιτούντα, ως ακολούθως:

23/8/2023 για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 0,1,2

24/8/2023 για τα ΑΦΜ που λήγουν και σε 3,4,5, και

25/8/2023 για όλα τα ΑΦΜ.

Ωστόσο, το έλαβε καταγγελία αναφορικά με ΝΕΑ προβλήματα στα οριστικά αποτελέσματα – Δείτε παρακάτω τι αναφέρει αναγνώστης μας:

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω σχετικά με τα οριστικά .

Ενώ ο φάκελος μας ήταν πλήρης και με μόρια στα προσωρινά αποτελέσματα, στα τελικά αποτελέσματα ο φάκελος ήταν ελλιπής με την αιτιολογία ότι δεν βρέθηκαν δηλωμένα εισοδήματα για το έτος 2022. Το εκκαθαριστικό έχει εκδοθεί τον Ιούνιο και μάλιστα πριν την αίτηση.

Πώς γίνεται να είναι πλήρης ο φάκελος στα προσωρινά και μετά στα οριστικά να γίνεται ελλιπής για λόγο που δεν έχει υπόσταση καθώς έχουν υποβληθεί οι δηλώσεις εισοδημάτων κανονικά;

Προφανώς πρόκειται για συστημικό λάθος το οποίο πρέπει να επιλυθεί και πιθανόν σχετίζεται με μια άλλη πανομοιότυπη καταγγελία που έχετε λάβει από άλλον αναγνώστη.

Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι οι σταθμοί περιμένουν τα voucher για να βγάλουν τα αποτελέσματα και γι αυτό τον λόγο το ζήτημα αυτό πρέπει να επιλυθεί άμεσα.

Έχει σταλεί e-mail στο [email protected] και αναμένουμε απάντηση.

Σας επισυνάπτω τα screenshots από τα αποτελέσματα.