Διορισμοί εκπαιδευτικών: Στο Υπουργείο Παιδείας η προκήρυξη – Όλη η πληροφόρηση

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/04/2019 - 09:35 | Author: Newsroom Ipaidia

| Ενημέρωση από τον για την Προκήρυξη Ειδικής και τις προσλήψεις αναπληρωτών

Σύμφωνα με σημερινή μας ενημέρωση :

Προκήρυξη Ειδικής

 

Η βρίσκεται στο Υπουργείο το οποίο θ' αποφασίσει, όπως μας τονίστηκε, πότε θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος και θα την επιστρέψει στον για την έκδοσή της (αυτό ίσως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο καθυστέρησης).

Οι προσλήψεις των Γενικής θα γίνουν με τους παλιούς πίνακες (αυτούς που χρησιμοποιήθηκαν για τις φετινές προσλήψεις) ενώ οι γνώμες διίστανται για τις προσλήψεις αναπληρωτών Ειδικής όπου παίζουν και τα δυο σενάρια:1)προσλήψεις από οριστικούς νέους – 2)προσλήψεις από τους παλιούς (που αυτό τελικά φαίνεται ότι θα ισχύσει).

Κανείς δε γνωρίζει μέχρι στιγμής τι θα γίνει με την προϋπηρεσία την περσινή και τη φετινή όπως και με άλλα χαρακτηριστικά που έχουν αποκτηθεί από αναπληρωτές και κυρίως το αν και πως θα μπορέσουν να μπουν οι νέοι απόφοιτοι στο σύστημα, πληροφορηθήκαμε όμως πως ο θ' ανοίξει την επόμενη εβδομάδα για….

Σημειώνουμε εδώ πως σύμφωνα με τον νόμο αν δεν υπάρξουν οριστικοί πίνακες Ειδικής και Γενικής, οι προσλήψεις αναπληρωτών θα γίνουν από τους ήδη υπάρχοντες, καθώς μόνο αυτοί έχουν ήδη ελεγχθεί απ' το .

Διορισμοί εκπαιδευτικών: Πότε αναμένεται η προκήρυξη του ΑΣΕΠ  • Το ipaidia.gr στο google news

    Τελευταίες Ειδήσεις

    Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020    • ideascentral

      europalso