ΑΣΓΜΕ: "Ντροπή κ. Υπουργέ"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/03/2019 - 09:26 | Author: Newsroom Ipaidia

Ο κος Γαβρόγλου από την Γλυφάδα, σε μια αποκλεισμένη από τα ΜΑΤ αίθουσα, επιτέθηκε στην ΑΣΓΜΕ γιατί λέει έχει πρόβλημα συνεννόησης μαζί της! Καθώς, όπως ισχυρίστηκε ο υπουργός, όταν «την καλούμε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής» η ΑΣΓΜΕ ασχολείται μόνο με την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ!!!

ΑΣΓΜΕ

Ντροπή κ. υπουργέ. Είναι άλλο να διαφωνεί η κυβέρνησή σας με τις θέσεις του γονεϊκού κινήματος και άλλο η λασπολογία για να τις αντικρούσετε. Η ΑΣΓΜΕ έχει θέσεις, επεξεργασμένες από τα συνέδρια της και είναι δημόσια κατατεθειμένες. Έχει καταθέσει εδώ και χρόνια πρόταση και για το για την ανώτατη εκπαίδευση (δικαίωμα κατοχύρωσης βαθμολογίας, δυνατότητα πολλαπλών επιλογών προτίμησης και απεριόριστης επανάληψης της διαδικασίας).

Προφανώς ο κος Γαβρόγλου τις γνωρίζει. Αλλά διαφωνεί και κρύβεται πίσω από ψέματα. Ενημερώνουμε επίσης τους γονείς ότι ο συκοφάντης και ψεύτης κύριος Υπουργός γνωρίζει πολύ καλά ότι η ΑΣΓΜΕ έχει κάνει επανειλημμένως αιτήσεις συνάντησης(*) με τον ίδιο αλλά αυτός μια ζωή λείπει…

Ωστόσο, για να μην τον αδικούμε, ο κύριος υπουργός είναι συνεπής στις συναντήσεις με άλλους φορείς. Ποιο σχετικούς με την εκπαίδευση! Συνάντησε τον πρέσβη των ΗΠΑ και μετά από λίγες μέρες ανακοίνωσε πρόγραμμα διαφήμισης του ΝΑΤΟ στους μαθητές μας. Λογικά από τον κ.Πάιατ έμαθε τις απόψεις της ΑΣΓΜΕ… Γι’ αυτό θίγεται όταν η ΑΣΓΜΕ επισημαίνει τον ρόλο της πολεμικής μηχανής του ΝΑΤΟ που έχει σκοτώσει χιλιάδες αμάχους και έχει ξεκληρίσει λαούς…

(*)Τελικά ας μας απαντήσει ο κος Γαβρόγλου πότε συναντήθηκε μαζί μας;

Ακόμα περιμένουμε απάντηση στο επίσημο αίτημα μας για συνάντηση από τις 5/11/2018, κατόπιν και δικής του δέσμευσης στις 4/11/2018 μπροστά σε όλους τους γονείς του 1ου Λυκείου Υμηττού, ότι θα «βρει χρόνο και για εμάς». Επίσης:

Στις 5/9/2017 δεν μπορεί να μας δεχθεί και έχουμε συνάντηση με Γ.Γ ΥΠΕΠΘ κο Αγγελόπουλο, διάρκειας μόνο 40' λόγω διακοπής της συνάντησης με δική του ευθύνη, με ανανέωση για 13/9/17
Στις 12/9/2017 γίνεται αναβολή της παραπάνω συνάντησης και ανανέωση για 20/9/2017
Στις 20/9/2017 γίνεται αναβολή της παραπάνω συνάντησης και νέα ανανέωση για 4/10/2017
Στις 4/10/17 δεν παρουσιάζεται στην συνάντηση ο Γ.Γ. Αντ' αυτού εμφανίζεται ο σύμβουλος του Υπουργού κος Κυπριανός, γιατί ο κος Αγγελόπουλος είχε συνάντηση με συμβούλους του ΟΟΣΑ.
Στις 5/10/2018 στην κινητοποίηση εκπαιδευτικών στο ΥΠΕΠΘ, το ΥΠΕΠΘ αρνείται να δεχθεί εκπροσώπους της ΑΣΓΜΕ και της Ομοσπονδίας Αττικής.

Ο καθένας μας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!!!

ΥΣ: Δεν δίνουμε διαπιστευτήρια σε σας κύριε Υπουργέ, όπως κάνετε εσείς και η Κυβέρνηση σας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, αλλά ΜΟΝΟ στα συλλογικά όργανα και στους γονείς που μας εκλέγουν!!!

Νέες Πανελλήνιες: «Οι μαθητές έχουν κάθε δίκιο που εναντιώνονται»

Νέες Πανελλήνιες: Αυτές είναι οι 99 «πράσινες» σχολές εισαγωγής χωρίς εξετάσεις

Νέες Πανελλήνιες: «Το σχέδιο της κυβέρνησης για το λύκειο και το εξεταστικό κινείται σε αντιδραστική κατεύθυνση»

Loading...


  • europalso

    ideascentral