ΑΠΘ: Διαδικτυακή εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔20/11/2020 - 17:37 | Author: Newsroom Ipaidia

Διαδικτυακή εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα κάνει το απόγευμα της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 19:00 το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση διοργανώνει η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής .

“Την 47η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου τιμά το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), διοργανώνοντας διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Το ΑΠΘ θυμάται και τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου».

Η εκδήλωση, την οποία διοργανώνει η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 και ώρες από τις 19:00 έως τις 20:30, μέσω Zoom. Ομιλητές Κεντρικός ομιλητής είναι ο Δημοσιογράφος – Συγγραφέας Χρίστος Ζαφείρης, ενώ δευτερολογεί ο Μεταπτυχιακός Φοιτητής του ΑΠΘ Άρης Ταχινοζλής. Η Ηθοποιός Έφη Σταμούλη διαβάζει τη δήλωση του Γιώργου Σεφέρη.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, ο Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, Καθηγητής Δημήτρης Μαυροσκούφης, ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Καθηγητής Κωνσταντίνος Κατσιφαράκης, ο πρώην Βουλευτής, κρατούμενος της δικτατορίας, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και η Καθηγήτρια του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ και Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Ρία Καλφακάκου. Σύνδεσμος Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στο σύνδεσμο που θα βρείτε εδώ. • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: