Μικρά παιδιά Δημοτικού κάνουν μάθημα παρέα με… κουνάβια – Τι λέει ο Υποδ/ντής του σχολείου – Στο σχολείο της Λακκόπετρας, στη δυτική Αχαΐα, εδώ και περίπου έναν χρόνο οι μαθητές παρακολουθούν το μάθημά τους παρέα με… κουνάβια.

Ειδικότερα, όπως λένε οι γονείς, κουνάβια έχουν τρυπώσει στην οροφή του κτιρίου με αποτέλεσμα πολλά προβλήματα. Το πρόβλημα εντάθηκε μετά τις έντονες βροχοπτώσεις, καταγγέλλουν οι ίδιοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γιαπρακά για το OPEN και το «Ώρα Ελλάδος».Το συγκεκριμένο σχολείο έχει γενικά κτιριακά προβλήματα και τώρα οι γονείς ζητούν να βρεθεί λύση ώστε να αποκατασταθούν τα προβλήματα.

Χάνουν μαθήματα λόγω δυσοσμίας

Ο υποδιευθυντής του σχολείου, Βαγγέλης Αγγελόπουλος, δηλώνει: «Το σχολείο μας βρίσκεται στην Περιφέρεια της Αχαΐας και είναι ένα σχολείο με πολλά προβλήματα στις υποδομές του».

«Έκαναν πάλι έντονη την παρουσία τους μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις όπου για άλλη μια φορά παρατηρήσαμε, εκτός από τη δυσοσμία, υγρά στις αίθουσες. Στη χρονιά που μας πέρασε, περιττώματα, αίμα και ούρα βρέθηκαν και περιορίστηκαν μόνο σε γραφείο. Εισέρχονται από το εσωτερικό της σκεπής που είναι ξύλινο και πεπαλαιωμένο, μέσα ζουν και υπάρχουν αυτά τα ζώα τώρα, τις κινήσεις τους τις ακούμε», συμπλήρωσε.

Τέλος, γνωστοποίησε πως χθες (30/10) δύο τμήματα, ένα του δημοτικού και ένα του νηπιαγωγείου, δεν έκαναν μάθημα λόγω της δυσοσμίας.