Αιματηρό έλαβε χώρα στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας το μεσημέρι της Πέμπτης.

Γυναίκα πυροβόλησε εν ψυχρώ με περίστροφο όπλο πρώην σύντροφό της με τον οποίο είχαν αποκτήσει μαζί παιδί, μπροστά στα μάτια του παιδιού τους και ενώ το θύμα είχε πάει να το πάρει από το σχολείο. Το θύμα έχει μεταφερθεί με τραύμα στην κοιλιακή χώρα στο νοσοκομείο με τις πρώτες πληροφορίες να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας κρίσιμη.

Η δράστις ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες της που έφτασαν στο σημείο και συνελήφθη, όμως μέσα από το περιπολικό φώναζε «απήγαγαν και βίασαν το παιδί μου».

Ωστόσο, γειτόνισσα του θύματος είπε στο ΕΘΝΟΣ ότι η γυναίκα λέει ψέματα και μάλιστα καταγγέλλει ότι το θύμα -γιατρός στο επάγγελμα- είχε πάρει την κηδεμονία του παιδιού μαζί με την τωρινή σύντροφό του.

Υπογράμμισε μάλιστα ότι η γυναίκα που δεν είχε δικαίωμα με δικαστική απόφαση να βλέπει το παιδί, ενοχλούσε συχνά την οικογένεια και μάλιστα στο παρελθόν είχε αρπάξει το παιδί και συχνά τους απειλούσε.

Σύμφωνα με την γειτόνισσα, η αστυνομία γνώριζε για τα γεγονότα ενώ η οικογένεια είχε πάρει ασφαλιστικά μέτρα για να μην τους πλησιάζει.

Γειτόνισσα θύματος : Η δράστις ενοχλούσε συχνά την οικογένεια

Αναλυτικότερα, η γειτόνισσα του θύματος δήλωσε ότι το παιδί -για το οποίο μιλά η γυναίκα μέσα από το περιπολικό- είναι παιδί εκτός γάμου της δράστιδος και του γιατρού που δέχτηκε τα πυρά. Όπως σημείωσε, τα διακαιώματα για την κηδεμονία του παιδιού έχουν πάρει ο μπαμπάς του με τη σύντροφό του. Μάλιστα τόνισε ότι με απόφαση δικαστηρίου η δράστις δεν είχε δικαίωμα να βλέπει το παιδί αλλά ερχόταν συνέχεια στο σπίτι και τους ενοχλούσε.

Για το περιστατικό η γυναίκα είπε ότι το θύμα είχε πάει να πάρει το παιδί από το σχολείο και η γυναίκα τους περίμενε στο αμάξι και πυροβόλησε τον γιατρό.

Λέει ψέματα για βιασμούς – Είχε αρπάξει το παιδί στο παρελθόν

Για τη γυναίκα που πυροβόλησε πρόσθεσε ότι «τους ενοχλούσε συνέχεια και είχε αρπάξει και το παιδί. Μια φορά που το παιδί είχε επιληψίες δεν του έδωσε το φάρμακό του και το παιδί μπήκε στην εντατική». Εν συνεχεία σημείωσε ότι η γυναίκα έχει απασχολήσει πολλές φορές τη γειτονιά και όλα αυτά που λέει η δράστις περί βιασμών και κακοποιήσεων είναι ψέματα.

«Εγώ τους ξέρω προσωπικά. Η γυναίκα του θύματος είναι από την Αγγλία και αγαπά πάρα πολύ το παιδί. Σαν να είναι δικό της. Η δράστις ερχόταν συνέχεια εδώ και σήμερα και χθες και προχθές. Πολλές φορές χτυπά κουδούνια ή έρχεται και τους παρακολουθεί». Εν συνεχεία πρόσθεσε ότι το ζευγάρι είχε πάρει ασφαλιστικά μέτρα για τη γυναίκα.