: Γιατί ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της και του Μάνου Δασκαλάκη βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας

 

Εντολή για εκταφή της 69χρονης φαίνεται πως δόθηκε, σύμφωνα με το flamis, από την Εισαγγελία Πατρών .

Η εντολή δόθηκε το πρωί της Δευτέρας και πλέον θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Δήμου Πατρέων, της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του Μητροπολίτη Πατρών, ο οποίος θα δώσει εντολή στον αρμόδιο ιερέα για να γίνει η εκταφή παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. και πιθανόν και ιατροδικαστή.

Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς βρίσκεται και αυτός -μαζί με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας- στο μικροσκόπιο των Αρχών, μετά την καταγγελία ότι ο Μάνος Δασκαλάκης πούλησε με πληρεξούσιο διαμέρισμα ιδιοκτησίας της.

Η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού από την Πάτρα πέθανε το Φθινόπωρο του 2020, με τους συγγενείς της 69χρονης να έχουν πολλά ερωτήματα γύρω από τα όσα ακούγονται για τα αίτια θανάτου της.

Για την έντονη φημολογία και τα ερωτήματα που γεννιούνται με τον θάνατό της, μίλησε στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Κούτρας, πρώτος ξάδελφος της 69χρονης, εξηγώντας ότι «εμείς δε γνωρίζουμε τίποτα. Ούτε για το θάνατο της Ευγενίας. Δε γνωρίζαμε τίποτα. Ότι έχουμε πληροφορηθεί το έχουμε μάθει από τα κανάλια».

«Θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα τα οποία θα βγούνε. Είμαστε πάρα πολλά ξαδέλφια. Θα μαζευτούμε για να κάνουμε μία συνεννόηση για να δούμε πώς θα κινηθούμε», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Κούτρας, ξακαθαρίζοντας ότι «δεν είχε με κανένα συγγενή επαφή. Ήταν μοναχικό άτομο».

Σημειώνεται ότι μετά τον θάνατο των τριών παιδιών που διερευνάται από τις Αρχές πλέον έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της 33χρονης κατηγορούμενης για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ