ΟΠΕΚΑ: Ποιά επιδόματα και παροχές πληρώνονται σήμερα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔29/05/2020 - 09:39 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

: Μια σειρά από επιδόματα και παροχές θα καταβάλει σήμερα, Παρασκευή ο στους δικαιούχους. Αναλυτικά, σήμερα θα ολοκληρωθεί η καταβολή από τον Οργανισμό για τα εξής:

, , Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα, (πρώην ΚΕΑ), , Στεγαστική Συνδρομή, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, Σύνταξη Υπερηλίκων, Επίδομα Ομογενών.

Διευκρινίζεται ότι, η καταβολή του Επιδόματος Γέννησης αφορά στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν μέχρι και 30-4-2020. Η καταβολή του αφορά στην 2η δόση του 2020 (Μάρτιος – Απρίλιος 2020).

Ειδικότερα, σήμερα θα δοθεί από τον ΟΠΕΚΑ έκτακτη εφάπαξ οικονομική ενίσχυση στους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ) που έχουν ένα τουλάχιστον ανήλικο μέλος στο νοικοκυριό τους.

Η επιπλέον εισοδηματική ενίσχυση ανέρχεται σε 100 ευρώ για το πρώτο παιδί και 50 ευρώ για κάθε επόμενο, με ανώτατο όριο τα 300 ευρώ συνολικά.

Επίσης, την παραπάνω ημερομηνία θα καταβληθεί στους δικαιούχους η εισοδηματική ενίσχυση σε οικογένειες ορεινών και μειονεκτικών περιοχών για το έτος 2018.

ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται τα επιδόματα

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: