Κοινωνικός Τουρισμός – Αποτελέσματα: Βγαίνουν οι πίνακες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔17/07/2020 - 08:12 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 17/07/2020 - 23:15

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η ανάρτηση των προσωρινών πινάκων για τον . Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να ανακοινωθούν ακόμα και μέσα στην εβδομάδα. Οι ωφελούμενου  του προγράμματος του ΟΑΕΔ θα φτάσουν τους 370.000.

Οι προσωρινοί πίνακες με όσους ωφελούνται από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ θα αναρτηθούν τις επόμενες μέρες. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να ανακοινωθούν ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.

: Μόλις ανακοινωθεί το προσωρινό μητρώο, θα γίνουν γνωστά και τα εξής στοιχεία:

Οι Κωδικοί Αριθμοί Αιτήσεων των δικαιούχων, τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου τους (ΑΦΜ) και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ),

τα μόρια των για καθένα από τα κριτήρια επιλογής, τυχόν προσαύξηση (για τις περιπτώσεις ΑμεΑ), η συνολική μοριοδότηση και η σειρά κατάταξής τους,

τα αρχικά και τα δύο τελικά γράμματα του ονοματεπώνυμου των ωφελουμένων μελών ανά δικαιούχο και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ),

η ένδειξη για την έκδοση ή μη Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού για κάθε επιλεγόμενο δικαιούχο και για κάθε ωφελούμενο αυτού που πληροί τις προϋποθέσεις.

Προσοχή! Δικαιούχοι για τους οποίους δεν υπάρχει ένδειξη Επιταγής δεν έχουν επιλεγεί για την επιδότηση διαμονής τους σε τουριστικά καταλύματα.

Μέλη που δηλώθηκαν ως ωφελούμενα στην αίτηση, χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις δεν θα ληφθούν υπόψη κατά την κατάρτιση του προσωρινού Μητρώου Δικαιούχων -Ωφελουμένων.

Το προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων και ο προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων, θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή πύλη του , στη διεύθυνση www.oaed.gr.

Οι συμμετέχοντες που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του μία και μόνο ένσταση.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: