Εκλογές 2019: Ποτέ αναμένεται η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για αποτέλεσμα, έδρες και σταυρούς υποψηφίων

Εκλογές 2019: Ποτέ αναμένεται η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για αποτέλεσμα, έδρες και σταυρούς υποψηφίων

| Σύμφωνα με το αλλά και την Singular Logic, την εταιρεία που «τρέχει» και τις σημερινές εκλογές, η εκτίμηση του εκλογικού αλλά και των εδρών ανά κόμμα, αυτή τη φορά που θα υπάρχει μία κάλπη, θα γίνει νωρίτερα, δηλαδή, γύρω στις 9 το βράδυ.

Κυριότερη καινοτομία στις σημερινές εκλογές είναι η προμήθεια των δικαστικών αντιπροσώπων με 12.000 συσκευές τάμπλετ με ειδικά διαμορφωμένο λογισμικό, μέσω των οποίων θα στέλνονται άμεσα τα αποτελέσματα στην εταιρεία, γεγονός που θα μειώσει σημαντικά τους χρόνους αναμονής για μια ασφαλή πρόβλεψη τόσο των εκλογικών αναμετρήσεων όσο και για της σταυροδοσίας των υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Επίσης θα προμηθευτούν με 4.500 κινητά τηλέφωνα προκειμένου να μεταφέρουν τα αποτελέσματα από τις 21.000 κάλπες που θα στηθούν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις τις εταιρείας, με το σύστημα αυτό το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι γνωστό περί τις 9.00 μ.μ, δύο ώρες δηλαδή με το κλείσιμο της κάλπης.

Παράλληλα στο 30% των αποτελεσμάτων (σ.σ. ίσως νωρίτερα από τις 12 το βράδυ), η εταιρεία θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και τα πρώτα ονόματα των βουλευτών που θα εκλεγούν.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !