: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στα μέτρα ακόμα και πριν το άνοιγμά τους άφησε ο καθηγητής Φαρμακολογίας Ευάγγελος Μανωλόπουλος.

Τι είπε για τα μέτρα

Εντείνεται όσο περνούν οι ώρες ο προβληματισμός των επιστημόνων τόσο για την απόφαση να ανοίξουν τα την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου όσο και για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει αυτό με ορισμένους, μάλιστα, να υποστηρίζουν ότι είναι τέτοια η δυναμική της μετάλλαξης Όμικρον που θα υποχρεώσει σε αλλαγές ακόμα και τις επόμενες ημέρες, ίσως και πριν το πρώτο κουδούνι του 2020.

Ενδεικτικά τα όσα είπε το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν επικεντρωνόμενος ειδικά στο θέμα των  και πού αυτά θα διεξάγονται.

Πρέπει να βρεθεί μίλα λύση από τον ΕΟΔΥ, πώς θα γίνονται τα τεστ και από ποιον καθώς οι δημόσιες δομές δεν επαρκούν και το σενάριο για την επαρχία δεν είναι ρεαλιστικό είπε ο κ. Μανωλόπουλος.

Ο ίδιος, μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές για τα σχολεία μέχρι το Σαββατοκύριακο καθώς η είναι σε άνοδο ακόμα, και δεν έχουμε δει τι σημαίνει σε εισαγωγές στα νοσοκομεία.