Τη Δευτέρα η εγκύκλιος αναπληρωτών 2014 Γενικής Αγωγής Οι ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/07/2014 - 13:06 | Author: Newsroom Ipaidia

Τη Δευτέρα η εγκύκλιος αναπληρωτών 2014 Γενικής Αγωγής Οι ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση

Δ. ΜΠΡΑΤΗΣ

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση,πριν από λίγο,η εγκύκλιος της Γενικής Αγωγής για την πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών είναι έτοιμη και βρίσκεται στο γραφείο του υπουργού για υπογραφή.

Το αργότερο ως τη Δευτέρα θα έχει εκδοθεί.

Το χρονικό περιθώριο υποβολής των αιτήσεων είναι ,συνήθως,δυο βδομάδες.

Της Ειδικής δεν είναι ακόμη έτοιμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Δ. ΜΠΡΑΤΗ ΕΔΩ

H ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2013-14 ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αυξηµένες ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό θα υπάρχουν κατά τη νέα σχολική χρονιά, λόγω του µεγάλου αριθµού αποχωρήσεων εκπαιδευτικών για συνταξιοδότηση.

Τα κενά πρόκειται να καλυφθούν από αναπληρωτές και οι προσλήψεις αναµένεται να φθάσουν τις 24.000 στην Πρωτοβάθµια και τη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση.

Με βάση τα στοιχεία των αποχωρήσεων που αποκαλύπτει το «Έθνος», η µεγαλύτερη ζήτηση αναµένεται να υπάρχει σε όλες τις Περιφέρειες για δασκάλους, φιλολόγους, µαθηµατικούς, φυσικούς, χηµικούς, καθηγητές ξένων γλωσσών, φυσικής αγωγής, οικονοµολόγους και γεωλόγους. Oι οµοσπονδίες εκπαιδευτικών ζητούν από το υπουργείο επίσπευση των διαδικασιών για την πρόσληψη αναπληρωτών.

Εν όψει των προσλήψεων περίπου 24.000 αναπληρωτών σε δημοτικά, γυμνάσια λύκεια και επαγγελματικά λύκεια, σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ φαίνεται ότι προτεραιότητα έχουν εκπαιδευτικοί 10 ειδικοτήτων. a

alt

Δείτε την Εγκύκλιο Αναπληρωτών – Ωρομίσθιων 2013-14

Loading...
  • europalso

    ideascentral