Συγκλονίζουν τα νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο επεισόδιο σε Γυμνάσιο στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb, δύο ανήλικοι, ένας Γεωργιανός και ένας Νιγηριανός τσακώθηκαν στο σχολείο. Τότε ο Γεωργιανός πήρε τηλέφωνο τον 18χρονο αδερφό του, ο οποίος μπήκε στο σχολείο και με σφυρί επιτέθηκε στον Νιγηριανό.

Αμέσως έφτασε στο σημείο του καυγά ο διευθυντής του Γυμνασίου, προσπαθώντας να τους χωρίσει αλλά ο Γεωργιανός μαχαίρωσε στα πλευρά τον διευθυντή. Οι πληροφορίες από μαθητές του σχολείου αναφέρουν ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Γεωργιανός περίμενε έξω από τον σχολείο τον Νιγηριανό. Μάλιστα, φέρεται να έλεγε σε μαθητές του σχολείου: «Θέλω να τον σκοτώσω, αυτόν και την οικογένειά του» και έτσι σήμερα μπήκε αμέριμνος στο σχολείο, παρά το γεγονός ότι στον χώρο υπήρχε φύλακας και επιτέθηκε με σφυρί στον μαθητή.

Όπως αναφέρουν μάλιστα μαθητές του σχολείου στο Newsbomb: «Σήμερα ο αδερφός του Γεωργιανού ήρθε για να πάρει εκδίκηση για τον αδερφό του. Μπήκε κανονικά στο σχολείο χωρίς κανείς να του πει τίποτα. Ο διευθυντής δεν είχε καταλάβει τίποτα και πήγε να τους χωρίσει».

Μάλιστα, οι μαθητές πρόσθεσαν: «Είχαμε πάει στις τάξεις και ακούγαμε ότι υπήρχαν αίματα στις σκάλες. Την ώρα του επεισοδίου οι καθηγητές μας είχαν κλειδώσει στις τάξεις για την ασφάλειά μας. Ο 19χρονος, αφού χτύπησε τον διευθυντή και μαθητή του σχολείου, κρύφτηκε στο υπόγειο και τον βρήκαν οι αστυνομικοί».

Μία ακόμη μαρτυρία αναφέρει ότι «από το χτύπημα του 19χρονου με σφυρί ο συμμαθητής μας έχασε τις αισθήσεις του. Ο διευθυντής προσπάθησε να δει αν το παιδί έχει τις αισθήσεις του αλλά ήταν μάταιο γιατί όταν ο δράστης έφτασε σε εκείνον, τον μαχαίρωσε στο νεφρό».

Οι αστυνομικοί αμέσως μετά το επεισόδιο κλήθηκαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 19χρονο ενώ διευθυντής και μαθητής διακομίσθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Επιπλέον σύμφωνα με μαθήτρια στο του σχολείου: «Εγώ ήμουν στον πάνω – πάνω όροφο δεν ήξερα τι συνέβαινε εκείνη την ώρα. Έχω ακούσει από όλα παιδιά που ανέβηκαν επάνω εκείνη την στιγμή κλαίγοντας και με το ζόρι μπορούσαν να μιλήσουν.

Έχω ακούσει ότι κάτι έχει γίνει με τον διευθυντή. Άρχισε ο δράστης να χτυπάει το κεφάλι του διευθυντή με δύναμη και να τον μαχαιρώνει».

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν είδα κάτι τα άκουσα από άλλα παιδιά.

Ανέβηκαν όλα τα παιδιά επάνω, μας έκλεισαν μέσα στις τάξεις και κλείδωσαν τις πόρτες. Είχα φοβηθεί αρκετά αλλά ήξερα ότι οι καθηγητές μας πρόσεχαν και είχαν κλειδώσει τις πόρτες οπότε κανείς δεν μπορούσε να μπει μέσα».