ΣΕΠΕ Σωκράτης: Κάλεσμα σε σύσκεψη αναπληρωτών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔02/11/2019 - 19:46 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Συνάδελφοι,

το αυτονόητο δικαίωμα της μόνιμης και σταθερής εργασίας με πλήρη δικαιώματα δεν έχει καμιά θέση στις προτεραιότητες και την νέας κυβερνητικής πολιτικής! Η εργασιακή ομηρία, η κινητικότητα, η ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις και τα κουτσουρεμένα δικαιώματα είναι η πεμπτουσία της «κανονικότητας» που προασπίζεται.

ΣΕΠΕ Σωκράτης

Ωστόσο η μόνιμη και σταθερή δουλειά είναι εφικτή για όλους μας, αρκεί να την διεκδικήσουμε! Μπορεί η στάση των ηγεσιών ΔΟΕ – ΟΛΜΕ να προκαλεί απογοήτευση, ακόμα και την οργή σου, η λύση όμως δε βρίσκεται στην αποστασιοποίηση από το σωματείο σου ή στη δημιουργία ξεχωριστών σωματείων των διάφορων υποομάδων αναπληρωτών, που υπάρχουν στον χώρο. Μέσα από το σωματείο μας δίνουμε τη μάχη ενιαία, μόνιμοι, αναπληρωτές και γονείς.

Το Δ.Σ του συλλόγου Π.Ε Αν. Αττικής “Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ” καλεί τους συνάδελφους αναπληρωτές του Συλλόγου μας σε 2 συσκέψεις (ανάλογα με την περιοχή που εργάζονται), για να συζητήσουμε για τα προβλήματα που γεννούν οι κυβερνητικές επιλογές, να προγραμματίσουμε την παραπέρα δράση μας αλλά και να τονίσουμε/υπογραμμίσουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα (διδακτικό ωράριο, παραμονή στη σχολική μονάδα αναθέσεις μαθημάτων κ.λ.π.) που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να καταστρατηγούνται.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης» καλεί τους συνάδελφους αναπληρωτές:

των σχολείων του Δήμου Αχαρνών/Διονύσου στο 3ο Δημοτικό Σχ. Αχαρνών (Λιοσίων 42) την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στις 13: 30
των σχολείων του Δήμου Ωρωπού/Διονύσου στο 1ο Δημοτικό Σχ. Νέων Παλατίων την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 13: 30

  • ideascentral

    europalso