Πρωτοβουλία Αναπληρωτών: "Όλοι στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας16 Μαρτίου"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/03/2018 - 23:07 | Author: Newsroom Ipaidia

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ – ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ – ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΑΝΕΡΓΩΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΣΒΟΥ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/3  ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  – ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Με τις διαδοχικές στάσεις εργασίας, που προκήρυξαν ΑΔΕΔΥ – ΔΟΕ – ΟΛΜΕ για 16/3, προκύπτει 24ωρη απεργία. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη συγκέντρωση της 16/3 στο υπουργείο παιδείας, στην Αθήνα.
Η απάντηση του υπουργείου ότι δεν απαντά και ότι παραπέμπει ξανά στο μέλλον την απάντηση στο αίτημα των μαζικών μόνιμων διορισμών των αναπληρωτών, δεν αφήνει περιθώρια αδράνειας, αναμονής και υποταγής.
Εδώ και τώρα αγώνας μαζικός, ενωτικός, δυναμικός!
Η προσπάθεια του υπουργείου για διαίρεση και αλληλοσφαγή των αναπληρωτών να πέσει στο κενό. Καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που συνειδητά διαλύουν τις ζωές των αναπληρωτών και των οικογενειών τους, εδώ και χρόνια, όποια δικαιολογία και να διατυπώνουν. Είμαστε άνθρωποι, απαιτούμε εδώ και τώρα λύση στο πρόβλημά μας! Μόνο τη γλώσσα του αγώνα καταλαβαίνουν οι κυβερνήσεις – όπως δείχνουν και οι 8.600 μονιμοποιήσεις των συμβασιούχων στους ΟΤΑ! Κανένας αναπληρωτής απεργοσπάστης πλέον. Τώρα δοκιμάζεται η ενότητα και η αλληλεγγύη αναπληρωτών και μόνιμων συναδέλφων. Όλοι στην απεργία και στην Αθήνα στις 16/3!
ΕΠΕΙΓΟΝ!
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες αναπληρωτές στη Λέσβο,
Δηλώστε μας συμμετοχή σήμερα – αύριο (11-12/3) με ονοματεπώνυμο – σχολείο – κιν. τηλέφωνο – για την κάθοδο στην Αθήνα, στο email: [email protected]
Προσπαθούμε να καλυφθούν τα εισιτήριά μας από ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΣΕΠΕ, ΕΛΜΕ και Ναυτιλιακές Εταιρίες (έκπτωση)!

Loading...
  • europalso

    ideascentral