Προσλήψεις αναπληρωτών 2017: ίδιο σύστημα με πέρσι

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/03/2017 - 13:17 | Author: Newsroom Ipaidia

Για με το περσινό σύστημα έκανε λόγο ο Υπουργός Παιδείας σε συνέντευξή του στην “Ελευθερία του Τύπου της Κυριακής” και στη δημοσιογράφο Μάρνυ Παπαματθαίου, ενώ αναφέρθηκε και στην επιδίωξη  της εξασφάλισης ενός ικανού αριθμού  μόνιμων διορισμών.

Για τους δήλωσε ότι “άμεσος στόχος είναι να ανοίξουν τα σχολεία στην ώρα τους και να με το ”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός αναφέρθηκε στην διατήρηση του παλιού συστήματος για την πρόσληψη αναπληρωτών καθώς και στη συνάντηση που είχε με τη ΔΟΕ είχε δηλώσει ότι γίνονται προσπάθειες να ισχύσει και για την επόμενη σχολική χρονιά το υπάρχον σύστημα .

Επειδή βρισκόμαστε ήδη προς τα τέλη του Μαρτίου και φέτος δεν θέλουν να αγωνιούν στο Υπουργείο Παιδείας για το πότε θα ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες για τις προσλήψεις των αναπληρωτών έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές με αρμόδιους φορείς για το σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών και η αποφυγή καθυστερήσεων απαιτεί διατήρηση του .

Μάλιστα, στόχος φέτος  είναι οι  να ξεκινήσουν νωρίτερα. Το Υπουργείο Παιδείας έχει θέσει ως στόχο να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς ελλείψεις και με τους εκπαιδευτικούς στη θέση τους.

Η περσινή χρονιά, όπου οι  έγιναν τελικά στην ώρα τους, θέλουν να επαναληφθεί, αποφεύγοντας καθυστερήσεις στις προσλήψεις κάποιων ειδικοτήτων λόγω ΑΣΕΠ.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso