Τι αποκάλυψε ο και Ειδικής Αγωγής μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όλα όσα είπε ο :

Προκηρύξεις Ειδικής Αγωγής

Αυτή τη στιγμή εξετάζονται οι ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων της 3ΕΑ/2002 Προκήρυξης των εκπαιδευτικών τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι ενστάσεις για την προκήρυξη αυτή ανέρχονται περί τις 4.000 και αποτελούν «οιωνεί δικαστικές αποφάσεις». Αναμένεται η εξέταση ενστάσεων για την 2ΕΑ/2022, μελών ΕΕΠ, ενώ για την 1ΕΑ/2022 μελών ΕΒΠ έχει περατωθεί η διαδικασία δήλωσε ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ.

Προκηρύξεις Γενικής εκπαίδευσης

Αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η αποστολή τους στο Εθνικό Τυπογραφείο για να λάβουν ΦΕΚ και η προθεσμία αιτήσεων θα “τρέξει” μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, και “θα φάμε και λίγες ημέρες από τον Μάρτιο” , ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Παπαϊωάννου, λέγοντας πως αυτό έχει σημασία για όσους έχουν να λάβουν βεβαιώσεις πτυχίων, επισημαίνοντας πως αναμένεται να υπάρξουν περί τις 150 -200.000 υποψηφιότητες εκπαιδευτικών.

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ

Για τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ στις 4 Μαρτίου ο κος Παπαϊωάννου δήλωσε πως πρόκειται για διαγωνισμό κατάταξης και όχι για διαγωνισμό πρόσληψης, μιας και η κατάταξη των υποψηφίων θα χρησιμοποιηθεί για μελλοντικές προσλήψεις. Αναφορικά με τους υποψηφίους ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ επεσήμανε πως από τους 108.000 οι περισσότεροι αναφέρονται στον κλάδο Διοικητικού/Οικονομικού. Για τον αν υπάρχει το ενδεχόμενο να σταματήσουν οι διαδικασίες σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές είπε πως αν οι εκλογές διενεργηθούν 9 Απριλίου τότε ναι θα σταματήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης, τονίζοντας πως αυτή η πρόβλεψη πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει.