Πότε ανοίγουν τα σχολεία – Γώγος: «Καλύτερη ημερομηνία για το άνοιγμα σχολείων η 14η Σεπτεμβρίου»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/09/2020 - 10:10 | Author: Newsroom Ipaidia

– Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε ο λοιμωξιολόγος, καθηγητής ιατρικού τμήματος πανεπιστημίου Πατρών, για το επικείμενο και την επιστροφή των εκδρομέων

Ο παθολόγος, λοιμωξιολόγος, καθηγητής ιατρικού τμήματος πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος, μίλησε στο Mega αναφορικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού και το επικείμενο .

«Σε γενικές γραμμές, με δεδομένο ότι υπάρχει σημαντικός όγκος εκδρομέων που επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα, νομίζω ότι κρίνεται καλύτερη ημερομηνία η 14η Σεπτεμβρίου για την έναρξη των », σημείωσε ο κ. Γώγος.

«Τα νέα ήταν καλά τις τελευταίες 2-3 ημέρες. Θα δούμε αυτή τη βδομάδα πώς πάει. Η αίσθηση είναι ότι υπάρχει διασπορά στην κοινότητα», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης, όπου σε βιομηχανία τροφίμων βρέθηκαν αρκετά θετικά δείγματα, τα οποία σε δεύτερο έλεγχο αποδείχτηκαν αρνητικά, ο κ. Γώγος ανέφερε ότι «Δεν το γνωρίζω το θέμα, δεν μας απασχόλησε αυτή τη στιγμή στην επιτροπή. Υπάρχει πιθανότητα ψευδών θετικών ή αρνητικών τεστ κορωνοϊού. Στην περίπτωση που είναι πολλά τα λάθος αποτελέσματα, αυτό σημαίνει ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα στο εργαστήριο».

Πότε ανοίγουν τα σχολεία- Σύψας: Στο κακό σενάριο πρώτα θα κλείσουν όλα τα άλλα και στο τέλος τα σχολεία

Πότε ανοίγουν τα σχολεία: «Κλείδωσε» η ημερομηνία – Τα τελευταία ΝΕΑ  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: