: Πώς θα τελειώσουμε με τον κορονοϊό σύμφωνα με τον γιατρό  Γιώργο Παυλάκη. Όπως είπε στο MEGA η Δέλτα «καλπάζει» με γρήγορους ρυθμούς και πλέον έχει αρχίσει να προσβάλει και παιδιά.

Τόνισε πως «Σαρώνει η μετάλλαξη Δέλτα τα παιδιά. Το 25% των κρουσμάτων είναι παιδιά».

Στο πλαίσιο αυτό ο Γιώργος Παυλάκης συνέστησε να προετοιμαστούν καλά τα ώστε να περιοριστεί η μετάδοση του ιού και να είναι ασφαλή. «Όταν αρχίζει η πραγματική μάχη, όλα τα σχέδια πάνε στην άκρη. Καλά κάνουν και τα σκέφτονται οι επιτροπές και το υπουργείο Υγείας, αλλά χρειάζονται και τα υπόλοιπα. Ένα πράγμα που δεν έχει γίνει συνείδηση είναι ο καθαρός αέρας στις τάξεις» τόνισε ο ίδιος προσθέτοντας πως οι τάξεις θα έπρεπε να λειτουργούν με συσκευές καθαρισμού.

Σύμφωνα με τον ίδιο «για να τελειώσουμε με τον θα πρέπει να γίνει καθολικός . Δεν σταματάει 100% τον κορονοϊό μέσα σε μία ημέρα (σ.σ. ο εμβολιασμός), σκοτώνει όμως σε βάθος χρόνου την επιδημία. Σε πολλούς ανθρώπους η τρίτη δόση είναι αναγκαία τώρα, για κάποιους άλλους όχι».

Όσον αφορά, τέλος, την παραπληροφόρηση για τον είπε ότι «είναι μεγάλο πρόβλημα και χρειάζεται να βοηθήσουμε όλοι». «Αυτό που δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι να δίνουμε βήμα σε άτομα που σαμποτάρουν την παγκόσμια προσπάθεια κατά του κορονοϊού. Να μην φιλοξενούμε απόψεις που είναι προφανή ψέματα.

Δεν πρέπει τα μέσα να συνεχίσουν να το κάνουν, γιατί είναι πιασάρικο και εύκολο να έχει κανείς δύο μονομάχους. Αυξάνει την ακροαματικότητα… Οι διαφορετικές απόψεις είναι σεβαστές. Η παραπληροφόρηση είναι λάθος».