Πανελλήνιες 2020 – Υποψήφια: «Κυρία Υπουργέ, απαλλάξτε μας από όλο αυτό το βαρύ φορτίο»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/04/2020 - 16:34 | Author: Newsroom Ipaidia

Πανελλήνιες 2020: Mε αφορμή την σημερινή κατάσταση θα ήθελα να σας παρουσιάσω τις απόψεις μου αρχικά ως πολίτης και έπειτα ως μαθητής της Γ λυκείου. Αρχικά θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους τους κατοίκους αυτής της χώρας και γενικότερα του πλανήτη και να κάνω μια απλή ερώτηση.

Έχετε αντιληφθεί τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα? Όχι δεν αναφέρομαι μόνο στο θέμα του κορωνοιου, αλλά στην καταστροφή που έχει υποστεί ο πλανήτης μας τις τελευταίες δεκαετίες. Δεν είναι λίγες οι ενημερώσεις και οι προσπάθειες που γινονται τα τελευταία χρόνια με στόχο να περιοριστεί η 'ζημιά' όμως όλες περνούν απαρατήρητες.

Και αυτό γιατί? Γιατί δεν ξέρουμε να εκτιμάμαι τα όσα αγαθά μας έχει προσφέρει και συνεχίζει να μας προσφέρει και απλά αδιαφορούμε. Το σημερινό ζήτημα που απασχολεί όλο τον κόσμο δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά που θα ακολουθήσουν τις επόμενες δεκαετίες. Για αυτό θα ήθελα να σας παρακαλέσω να "ξυπνήσετε" και να ξεκινήσετε να αντιμετωπίζετε πιο υπεύθυνα και με συνείδηση την κατάσταση. Αλλά να μου πείτε σιγά μην ακούσετε μια απλή μαθήτρια, ένα παιδί. Λοιπόν θα ήθελα να σας επισημάνω πως εμείς τα παιδιά είμαστε οι αυριανοί κάτοικοι αυτού του κόσμου, ενός κόσμου που εσείς καταστρέφεται και εμείς πρέπει να 'σώσουμε'.

Και για να επανέλθω στο θέμα που απασχολεί χιλιάδες μαθητές, τις Γ λυκείου, αυτή την περίοδο θεωρώ πως το έχουμε αντιληφθεί όλοι μας και με το παραπάνω. Κα υπουργέ νομίζω πως γνωρίζετε τις προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας για να μπορούμε να έχουμε ένα μέλλον. Ωστόσο με δεδομένο την σημερινή κατάσταση το μόνο που επιθυμούμε είναι να μας απαλλάξετε από όλο αυτό τα βαρύ "φορτίο", το άγχος,την στεναχώρια και την αβεβαιότητα. Εν κατακλείδι θα ήθελα να ζητήσω την πλήρη κατανόηση σας και την απαλλαγή απο τις "απαραίτητες" εξετάσεις ώστε να μπει ένα οριστικό τέλος στο θέμα αυτό.

Μαθήτρια Γ' Λυκείου, υποψήφια για τις Πανελλήνιες 2020

Νίκη Κεραμέως- Πανελλήνιες 2020: Η ύλη θα μειωθεί

Πανελλήνιες 2020: «Ανακοίνωση ΤΩΡΑ της ύλης των πανελλαδικών»

Πανελλήνιες 2020: Εξετάσεις με ύλη Μαρτίου -Το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Πανελλήνιες 2020 -Πέτσας: Μέχρι την Παρασκευή οι ανακοινώσεις

Πανελλήνιες 2020: Ακόμη και εντός Ιουλίου οι εξετάσεις – Τι ισχύει με την ύλη  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: