Πανελλήνιες 2020: «Επιτέλους να μπει ένα τέλος στην αβεβαιότητα μαθητών – εκπαιδευτικών»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/04/2020 - 12:02 | Author: Newsroom Ipaidia

Πανελλήνιες 2020:  Τον τελευταίο καιρό ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές ως Ελληνική κοινωνία. Στιγμές δύσκολες και αρκετά κρίσιμες. Βιώνουμε μία κρίση της Δημόσιας Υγείας, πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα!

ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΟΝΕΩΝ

Σίγουρα , το να κλείνουν όλα τα σχολεία δεν είναι η κανονικότητα μας και οπωσδήποτε θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση στις προσπάθειες που γίνονται για την προσαρμογή στην νέα πραγματικότητα, που ας ελπίσουμε να μην διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στηρίζουμε την προσπάθεια των εκπαιδευτικών και των μαθητών να κρατήσουν "ζωντανή" τη λειτουργία της μάθησης, να μη χαθεί η χρονιά.

Ζητάμε:  Να ανακοινωθεί επίσημα ότι οι Πανελλήνιες 2020 θα πραγματοποιηθούν το αργότερο μέσα στον Ιούλιο.

Να γίνει γνωστή, η απαραίτητη μείωση της εξεταστέας ύλης, γιατί χάθηκαν πολλές διδακτικές ώρες.

Χωρίς καθυστέρηση να προχωρήσει το ψηφιακό σχολείο , χωρίς όμως να υποκαταστήσει το κανονικό σχολείο.

Άμεσα να εντοπιστούν πόσοι μαθητές δεν έχουν την δυνατότητα να μπουν στο διαδίκτυο, ώστε να παρακολουθήσουν τα διαδικτυακά μαθήματα και να εφοδιαστούν με όλα όσα χρειάζονται, με ευθύνη της Πολιτείας από τις Δημοτικές Αρχές.

Άμεσα να επιστραφούν τα χρήματα που έχουν δοθεί σαν προκαταβολές για εκδρομές, που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν. Τέλος καλούμε την Κυβέρνηση να διευκολύνει το έργο μαθητών και εκπαιδευτικών και να βάλει τώρα τέλος στην αβεβαιότητα.

Αγαπητοί γονείς,

Δεν είναι ποτέ δυνατόν, να ξεχάσουμε την συλλογική ευθύνη, στο όνομα της ατομικής. Δεν γίνεται να σταματήσουμε , να παλεύουμε για ένα σχολείο που τα παιδιά, να το θεωρούν σπίτι τους και να μην θέλουν να σχολάσουν. Σας καλούμε, όλους να προσέχετε, για να βγούμε όλοι καλά, από αυτή την περιπέτεια, ώστε να δώσουμε όλοι το παρόν στον αγώνα, για μια σύγχρονη, δημοκρατική εκπαίδευση και προπαντός Δωρεάν και Δημόσια….

Πανελλήνιες 2020 – Πέτσας: Μέχρι την Παρασκευή οι ανακοινώσεις

Πανελλήνιες 2020 – Νίκη Κεραμέως: Τα δύο μέτρα για την Γ' Λυκείου -Τι εξετάζεται

Πανελλήνιες 2020: «Να ανακοινωθεί ΑΜΕΣΑ η μειωμένη ύλη των μαθημάτων» • Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις για πανελλήνιες 2020

   

  • ideascentral

   europalso