Τι αναφέρουν  οι σπουδαστές – Συλλέγουν ηλεκτρονικά υπογραφές και ζητούν τη στήριξη του Υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.

Αναλυτικά αναφέρουν : “Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα σχετικά με την ένταξη των τμημάτων του Α.Τ.Ε.Ι.Θ. στο υπό ίδρυση Διεθνές Πανεπιστήμιο, το Τμήμα της Αισθητικής και Κοσμητολογίας του Α.Τ.Ε.Ι.Θ. οδεύει προς το κλείσιμό του,κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους τους επαγγελματίες αισθητικούς,τους 785 ενεργούς φοιτητές τους τμήματος,τις οικογένειές τους και όχι μόνο.

 

Το τμήμα αυτό λοιπόν θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει α) γιατί προσφέρει στην κοινωνία επαγγελματίες με επιστημονική κατάρτιση και γνώσεις, ικανούς να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις των πολιτών β) για να μην υποβαθμιστεί η ισχύς του πτυχίου όσων έχουν αποφοιτήσει τα προηγούμενα χρόνια και όσων φοιτούν σήμερα (785 εν ενεργεία φοιτητές) γ) επειδή έχουν δαπανηθεί πολλά χρήματα από το κράτος για τον εργαστηριακό εξοπλισμό και δ) επειδή είναι ένα επάγγελμα βιώσιμο και εξελίξιμο σε καιρούς κρίσης και ανεργίας.

Για τους παραπάνω λόγους χρειαζόμαστε και ζητούμε την στηριξή σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΛΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ !!!”

Δείτε τη συλλογή υπογραφών