Γονείς από τις Σέρρες δε στέλνουν τα παιδιά τους στο γιατί δεν επιθυμούν  να υποβάλλονται σε για τον κορονοϊό αλλά ούτε και να φορούν .

Η οικογένεια έχει έξι παιδιά, εκ των οποίων δύο πάνε στο Δημοτικό, δύο πάνε στο Γυμνάσιο και δύο δεν πάνε καθόλου σχολείο καθώς είναι πολύ μικρά.

«Δεν πρόκειται να στείλω τα παιδιά μου στο σχολείο»

Το Newsbomb μίλησε με τη μητέρα των παιδιών, η οποία εμφανίστηκε αποφασισμένη να μην στείλει τα παιδιά της στο σχολείο μέχρι τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί κατά του κορονοϊού να καταργηθούν.

«Από πέρσι ήμουν αρνητική με αυτά τα μέτρα. Δεν συναινώ σε καμία ιατρική πράξη ούτε όσον αφορά σε εμένα, ούτε όσον αφορά στα παιδιά μου. Ούτε self test, ούτε μάσκες. Ερχόντουσαν τα παιδιά σπίτι και ήταν γεμάτα σπυράκια από τις μάσκες. Δεν το άντεχαν άλλο αυτό. Με αυτά τα παραβιάζεται το Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα» ανέφερε.

«Έχει γίνει μήνυση κατά των διευθυντών και των καθηγητών»

Στη συνέχεια η κυρία Καρακούση σημείωσε πως έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος διευθυντών και καθηγητών για αυτή την κατάσταση προσθέτοντας πως έχει απευθυνθεί και στον εισαγγελέα.

«Ένας από τους καθηγητές έκανε επίθεση σε ένα από τα παιδιά μου και είπε ότι αν δεν φορέσεις μάσκα οι γονείς σου θα καταλήξουν φυλακή. Έχουν ήδη μηνυθεί διευθυντές και καθηγητές και έχω κάνει καταγγελία και στον εισαγγελέα. Μιλάμε για παραβίαση του Συντάγματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Υπάρχει αλλά δεν είναι αυτό που λένε, είναι μία γρίπη, γι’ αυτό είμαι και κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού» τόνισε.