Μαζική συμμετοχή σε αποχή μαθητές και γονείς στη Σαμοθράκη

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔03/10/2018 - 20:30 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

100% η αποχή των μαθητών από το Δημοτικό Σχολείο Καμαριώτισσας ενώ για την Ε’ τάξη βρέθηκε προσωρινή λύση

Στο θέματα με την απουσία εκπαιδευτικού που υπάρχει στην Ε’ Δημοτικού στο σχολείο της Καμαριώτισσας για το τι ειπώθηκε στην χθεσινή συνάντηση με τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου κύριο Δ. Ουζούνη με τους γονείς, καθώς και για την αποχή που αποφάσισαν οι γονείς όλων των τάξεων, είχα διάσπαρτες πληροφορίες από τον δρόμο μέχρι προσωπικές αναρτήσεις γονέων στο «Ζούμε Σαμοθράκη» οι οποίες φυσικά δεν μπορούσαν να αποτελέσουν έγκυρη πληροφόρηση.

Επικοινώνησα με την διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καμαριώτισσας κυρία Πολ. Γιαννέλου, την οποία και ευχαριστώ που δέχτηκε να με ενημερώσει.

Μου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως σήμερα κανένας γονιός, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης, δεν έστειλε το παιδί του στο σχολείο. Επίσης είπε ότι βρέθηκε μια προσωρινή και βραχυπρόθεσμη λύση κάλυψης του κενού της Ε’ Δημοτικού μέχρι να βρεθεί οριστική λύση και να έρθει εκπαιδευτικός για την τάξη αυτή.

Γίνεται προσπάθεια να υπάρξει επικοινωνία και με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, κατά προτίμηση με τον πρόεδρο κύριο Ν. Γαλατούμο για να δούμε και την πλευρά τους, πως βλέπουν αυτήν την <<λύση>>, αν θα την αποδεχτούν ή αν θα συνεχιστεί η αποχή των παιδιών από τα μαθήματα, σύμφωνα με το irineossamothraki.blogspot.com.

Loading...


  • europalso

    ideascentral