Κορονοϊός: Κλειστά σχολεία σε Ηλεία, Αχαΐα, Ζάκυνθο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔04/03/2020 - 22:30 | Author: Newsroom Ipaidia

Έκτακτα μέτρα από τις αρχές – στις 5 και 6 Μαρτίου. Κλείνουν για 48 ώρες σχολεία, αθλητικά κέντρα, κινηματογράφοι, θέατρα, μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι σε Αχαϊα, Ηλεία και Ζάκυνθο, ανακοίνωσε μετά τη έκτακτη σύσκεψη για τον , με αφορμή το ένατο κρούσμα, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Συναγερμός έχει σημάνει στη δυτική Ελλάδα για το ένατο κρούσμα κορονοϊού, έναν 67χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου.

Κορονοϊός: Κλειστά σχολεία Πέμπτη 5/3

Κορονοϊός: Δείτε ποιά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά έως και τις 17 Μαρτίου

Οι αρχές έχουν σημάνει συναγερμό για τις περιοχές της Ηλείας, της Αχαΐας και της Ζακύνθου. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα, ενώ την Πέμπτη και Παρασκευή κλείνουν για προληπτικούς λόγους τα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα σε Ηλεία, Αχαία, Ζάκυνθο, λόγω του κορονοϊού.

Παράλληλα, ακυρώνονται αθλητικές εκδηλώσεις, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, εκδηλώσεις πολιτιστικές και συναθροίσεις στους ίδιους νομούς, ενώ κλειστά θα μείνουν θέατρα και κινηματογράφοι για τις 5 και 6 Μαρτίου.

ΑΠΕ  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: