Κατσαφάδος: Ο Τσίπρας έλεγε ψέματα στη Βουλή για το ΠΑΠΕΙ

Κατσαφάδος: Ο Τσίπρας έλεγε ψέματα στη Βουλή για το ΠΑΠΕΙ

«Ήμουν πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου και καταδίκασα το περιστατικό. Ο πρύτανης έκανε μήνυση στον σύλλογο και όλες τις παρατάξεις οδηγήθηκαμε περίπου 8 φοιτητές τότε στα δικαστήρια και αθωώθηκαμε ομόφωνα» είπε ο κ. Κατσαφάδος.

«Ο Αλέξης Τσίπρας, έλεγε ψέματα χθες στη Βουλή. Δύο είναι τα τραγικά ενδεχόμενα ή το έκανε συνειδητά ή έχει τρομερό πρόβλημα πληροφόρησης και ενημέρωσης», σχολίασε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Κώστας Κατσαφάδος, για την αντιπαράθεση που ξέσπασε χθες ανάμεσα στον ίδιο και τον Αλέξη Τσίπρα για περιστατικό βίας εναντίον του τότε πρύτανη πριν από περίπου 17 χρόνια στο

Όπως εξήγησε από την πλευρά του ο κ. Κατσαφάδος, «το ατυχές περιστατικό έγινε πριν από 17-18 χρόνια. Δεν ήμουν καν εκεί εγώ. Ήμουν πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου και καταδίκασα το περιστατικό. Ο πρύτανης έκανε μήνυση στον σύλλογο και όλες τις παρατάξεις οδηγήθηκαμε περίπου 8 φοιτητές τότε στα δικαστήρια και αθωώθηκαμε ομόφωνα». Όσον αφορά για την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας τότε, παραδέχθηκε ότι είναι αλήθεια και ο λόγος που έγινε, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι διότι «ήμασταν φύσει και θέσει κατά της παραβατικότητας, όταν κατηγορηθήκαμε και μηνυθήκαμε μπήκε σε αναστολή η κομματική ιδιότητα μέχρι να τελειώσει η υπόθεση. Όταν αθωώθηκα επανήλθα στην παράταξη και έγινα γ.γ. της ΟΝΝΕΔ».

Ο κ. Κατσαφάδος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, ότι προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες με ψεματα και να πετάξει όπως είπε την μπάλα στην εξέδρα, ενώ πρόσθεσε, ότι η δική του παράταξη, δεν έχει μάρτυρες υπεράσπισης για μπαχαλάκηδες και τρομοκράτες και δεν λειτουργούν με πέπλο κάλυψης.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !