ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

1ΟΥ ΕΠΑΛ ΛΕΡΟΥ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Λέρου, και οι γονείς των μαθητών της Γ’ Λυκείου του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τις εκπαιδευτικούς κ.κ. Μαρία Παπαφώτη (Μαία) και Αικατερίνη Λιβιτσάνου (Βρεφονηπιοκόμο), στις οποίες κοινοποιήθηκε η διαθεσιμότητά τους, εντελώς απρόσμενα και βεβιασμένα, μετά την απαράδεκτη κατάργηση του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας, που αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας.

Η απαράδεκτη αυτή απόφαση στερεί από τα παιδιά μας τη δυνατότητα να υλοποιήσουν τα όνειρά τους και να ολοκληρώσουν τον κύκλο σπουδών τους.

Οι δύο εκπαιδευτικοί, οι οποίες επί σειρά ετών προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους μαθητές τους και την εκπαίδευση των παιδιών μας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εισαγωγή τους σε Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, διακρίνονται για το ήθος τους, την επαγγελματική τους κατάρτιση και ευσυνειδησία.

Ευελπιστούμε ότι δεν θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο και ότι βουλευτές, κυβέρνηση και ο Υπουργός Παιδείας, θα συνειδητοποιήσουν ότι τα παιδιά μας δεν είναι άβουλα όντα, αλλά εκπροσωπούν το μέλλον της χώρας μας και οι εκπαιδευτικοί είναι άνθρωποι με προσωπικότητα που δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τους μειώνει και να τους απολύει όταν το ίδιο το Κράτος τους έχει κατοχυρώσει επαγγελματικά.

Λέρος, 14.7.2013

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

1ΟΥ ΕΠΑΛ ΛΕΡΟΥ