Καταγγελία: Χωρίς εμβολιασμό εργαζόμενοι σε παιδικούς σταθμούς

Καταγγελία: Χωρίς εμβολιασμό εργαζόμενοι σε παιδικούς σταθμούς

Μια καταγγελία έφτασε στο ipaidia.gr. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι εργαζόμενοι σε παιδικούς σταθμούς είναι αποκλεισμένοι από το σύστημα των εκπαιδευτικών.

Τι αναφέρει η καταγγελία:

Σήμερα 21/4/2021 άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού κατά της Covid-19 για τους εκπαιδευτικούς.

Στη λίστα προτεραιοποίησης οι εκπαιδευτικοί είναι στο 8α και γράφει συγκεκριμένα ότι σε αυτό το νούμερο ανήκουν οι Εκπαιδευτικοί ηλικίας έως 59 ετών Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και εργαζόμενοι σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Εγώ είμαι ΤΕ Βρεφονηπιοκόμος και εργάζομαι σε δημοτικό . Προσπαθώ (όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι μου) να κλείσουμε το ραντεβού μας και μας εμφανίζει το μήνυμα ότι δεν ανήκουμε στη τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο.

Τι συμβαίνει; Το σύστημα γιατί μας απορρίπτει; Εμείς δεν θεωρούμαστε για το κράτος εκπαιδευτικοί επειδή δεν ανήκουμε στο υπουργείο παιδείας;

Έχει αναλογιστεί κανείς τι θα γίνει όταν πρώτα ο Θεός το Μάιο επιστρέψουμε στο χώρο εργασίας μας; Σε ένα χώρο εργασίας που τα παιδιά λόγω της ευαίσθητης ηλικίας τους δεν φορούν μάσκες και φυσικά δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αποστάσεις από αυτά….

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !