Η ελληνική γλώσσα κατακτά το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/11/2017 - 17:59 | Author: Newsroom Ipaidia

Οικογένειες που λατρεύουν τον ελληνικό πολιτισμό, που επιθυμούν να ταξιδεύουν συχνά στην Ελλάδα, θέλουν τα παιδιά τους να μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για αυτό.

Η ελληνομάθεια παίρνει σάρκα και οστά στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της Πρεσβείας μας και της επικεφαλής του προγράμματος για το πιστοποιητικό ελληνομάθειας, που δίνεται από Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, στο Ριάντ κας Σοφίας Μαλτέζου. Ο Έλληνας Πρέσβης στη Σαουδική Αραβία, κ. Πολυχρόνης Πολυχρονίου συμπαραστέκεται με όλες τις δυνάμεις του στο εγχείρημα αυτό και αισιοδοξεί ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων θα παρουσιάζει αυξητική τάση. Η διάδοση της ελληνικής γλώσσας προάγει το πολιτισμό και φέρνει τους λαούς πιο κοντά.

Η τελετή απονομής είχε λάμψη και έστειλε το μήνυμα της έντονης δράσης της ελληνικής κοινότητας στο Ριάντ , κάτω από τη καθοδήγηση της κας Μαλτέζου. Στην πρώτη φωτογραφία ο πρέσβης μας στην Σαουδική Αραβία, Κ. Πολύχρονης Πολυχρονίου με τη κα Σοφία Μαλτέζου. Στα δεξιά η σύζυγος του πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας Κ. Κατερίνα Πολυχρονίου μαζί με γονείς και μαθητές και τη συντονίστρια Κα Σοφία Μαλτέζου. Σοφία Μαλτέζου, Κατερίνα Πολυχρονίου, Κώστας Διονυσίου και Ηλίας Κλουβάτος.

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: