ΕΒΠ απόφοιτοι ΙΕΚ: Ενα πεδίο στο ΟΠΣΥΔ για το πτυχίο – Ανάγκη ενημέρωσης των ΠΔΕ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/05/2019 - 15:43 | Author: Newsroom Ipaidia

| Με τη νέα τροποποίηση που έγινε στο μπήκε μόνον ένα πεδίο για τα πτυχία ΙΕΚ του ΕΒΠ, ενώ προηγουμένως υπήρχαν τα πεδία Πιστοποίησης και ΒΕΚ, κι αυτό γιατί η προκήρυξη του ζητά μόνο την Πιστοποίηση.

Οι Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλης Βούγιας

 

Ωστόσο σε κάποιους συναδέλφους εμφανίζεται η ημερομηνία κτήσης της ΒΕΚ και όχι της Πιστοποίησης, που σημαίνει πως είναι λάθος και χρειάζεται να γίνει τροποποίηση στην Υποενότητα 3 της Αίτησης Κατάθεσης Δικαιολογητικών.

Το πρόβλημα όμως που προκύπτει είναι με ποιο τρόπο θα ενημερωθούν συνάδελφοι ΕΒΠ που μέχρι εχθές έβλεπαν και τις δύο ημερομηνίες και δεν έχουν διαπιστώσει το λάθος, ενώ οι αιτήσεις ήδη ξεκίνησαν.

Προσοχή για αυτό το λόγο καλούμε τους υποψηφίους ΕΒΠ – ΙΕΚ να εισέρχονται στο και να τσεκάρουν αν η ημερομηνία κτήσης πτυχίου είναι η ημερομηνία της Πιστοποίησης και όχι της ΒΕΚ.

Πρόταση προς ΥΠΠΕΘ

Η πρόταση μας δε προς το Υπουργείο είναι, πως πρέπει να ενημερωθούν άμεσα οι ΠΔΕ, έτσι ώστε οι υπάλληλοι να ζητούν να τσεκάρουν οι συνάδελφοι αν είναι ορθή η καταγραφή και ακόμα κι αν έχουν καταθέσει την Αίτηση να τους λένε να κάνουν συμπληρωματική.

Loading...
  • europalso

    ideascentral