Το εντόπισε,  μέσα από ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας που αναφερόταν σε εκδήλωση, ότι έρχεται η .

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων ανέφερε πως:

Η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μ. Μακρή θα παρευρεθεί στην υπογραφή της σύμβασης των Δήμου Τρικκαίων, ΕΕΤΑΑ και COSMOTE για την προμήθεια 8.613 εκπαιδευτικών ΚΙΤ ρομποτικής για 1821 σχολικές μονάδες σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας.

Τα εκπαιδευτικά ΚΙΤ ρομποτικής θα διανεμηθούν σε 1.050 δημοτικά σχολεία και 771 γυμνάσια σε όλους τους Δήμους της χώρας και αποτελούν τμήμα του έργου «Μικρή Επανάσταση στην εκπαίδευση: Αναδεικνύουμε τις ψηφιακές δεξιότητες των Ελλήνων του Αύριο…».

Το συγκεκριμένο έργο, το σχεδίασε ο Δήμος Τρικκαίων και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και ειδικότερα από τον Άξονα «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός».

Η δράση σχεδιάστηκε στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων της «Επιτροπής 2021» και τελεί υπό την αιγίδα της, ενώ η υλοποίησή της υποστηρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν, επίσης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων & Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ κ. Δημήτρης Μαραβέλιας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρος Σπυρίδων και εκπρόσωπος της COSMOTE

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ