Οι φοιτητές βρήκαν τη δύναμη και μίλησαν. Ας πράξουν ομοίως τόσο το Υπουργείο Παιδείας όσο και οι πρυτανικές αρχές, εξετάζοντας το θέμα σε βάθος, παραλείποντας τη συγκάλυψή του και αποδίδοντας τις σχετικές ευθύνες.

Οι Βουλευτές Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου κατέθεσαν στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού ελέγχου ως Αναφορά  την από 04.10.2021 Καταγγελία του Συλλόγου Φοιτητών – Γρηγόρης Λαμπράκης (Σ.Φ.Ι.Α.-Γρ. Λαμπράκης) με περιεχόμενο την ανάρμοστη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά Επίκουρου Καθηγητή Γυναικολογίας σε βάρος φοιτητριών της κλινικής του. Η Αναφορά συνυπογράφεται από 14 ακόμη Βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, οι οποίοι καλούν την αρμόδια Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως να επιληφθεί της σοβαρότατης καταγγελίας των φοιτητών, διερευνώντας τη βασιμότητά της και να ενημερώσει το Σώμα σχετικά για τη διευθέτηση του θέματος, αποκαθιστώντας εγκαίρως το κλίμα φόβου και ανασφάλειας, που τείνει να καλλιεργηθεί ανάμεσα στους φοιτητές.

Οι φοιτητές βρήκαν τη δύναμη και μίλησαν. Ας πράξουν ομοίως τόσο το Υπουργείο Παιδείας όσο και οι πρυτανικές αρχές, εξετάζοντας το θέμα σε βάθος, παραλείποντας τη συγκάλυψή του και αποδίδοντας τις σχετικές ευθύνες. Αναμένουμε ενημέρωση.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Αναφοράς:

 

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ