ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για τα 10.000 vouchers

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔02/10/2017 - 14:41 | Author: Newsroom Ipaidia

: Aυτήν την εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν από την τα αποτελέσματα από την αναδιανομή 10.000 , σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ, οι ωφελούμενες-οι που ενώ είχαν όλα τα , δεν έλαβαν voucher τον Ιούνιο, επειδή εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός, έληξε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο αριθμός των vouchers ανέρχεται περίπου σε 10.000, από ένα σύνολο 92.300, και θα διανεμηθούν με βάση αυστηρά την μοριοδότηση που έλαβαν όλοι τον Ιούνιο, με την απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια οι ωφελούμενες-οι να έχουν εξασφαλίσει θέση σε παιδικό σταθμό δημόσιο ή ιδιωτικό.

Στην ανακοίνωση της, η  , σημειώνει: «Να υπενθυμίσουμε ότι με τα vouchers που ήδη διανεμήθηκαν, έχουν καλυφθεί όλοι οι αιτούντες που ήταν κάτω από το όριο της φτώχιας και το 95% των ΑΜΕΑ.

Με βάση τα περσινά δεδομένα, πιστεύουμε ότι, τέλος Σεπτεμβρίου που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αναδιανομής, ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων παιδιών μπορεί να προσεγγίσει τις 100.000.

Αλλωστε, όπως διαβεβαίωσε το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, θα καλυφθεί η οποιαδήποτε πρόσθετη δαπάνη χρειαστεί».

Loading...
  • europalso   ideascentral