: Σύμφωνα με την ΠΕΑΔ, από Σεπτέμβριο ξεκινούν οι διεργασίες για την σύσταση νέων οργανικών κενών θέσεων στο σύνολο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Πιο αναλυτικά, με νέα οργανικά κενά θα γίνουν οι τον επόμενο χρόνο ενημερώνει η Πανελλήνια Ενωση Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕΑΔ) μετά από επικοινωνία της ως εκπρόσωπος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση της ΠΕΑΔ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ (Π.Ε.Α.Δ.)

Η ΠΕΑΔ ως εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης επικοινώνησε με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και ανακοινώνει τα εξής:

Οι κατανομές στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα γίνουν σύμφωνα με τα οργανικά κενά που έχει καταγράψει το υπουργείο μέχρι τώρα. Αν και οι διαμαρτυρίες μας ήταν έντονες, το υπουργείο επέμεινε σε αυτή του την θέση, όμως η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεσμεύτηκε ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα αρχίσει τις διεργασίες για την σύσταση νέων οργανικών κενών θέσεων στο σύνολο της δευτεροβάθμιας. Με τα νέα αυτά δεδομένα και με τα νέα οργανικά κενά θα γίνουν οι διορισμοί τον επόμενο χρόνο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ – Γαβριλιάδη Κωνσταντίνα

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – Σάββας Βασίλειος

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ