– Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού: Πού μπορούν να δουν τα στοιχεία τους οι νεοδιορισθέντες.

Σχετικά με την εξέλιξη της διαδικασίας των 8.487 μόνιμων διορισμών, (4.911 εκπαιδευτικών στην Α/θμια Εκπ/ση, 1.995 εκπαιδευτικών στη Β/θμια Εκπ/ση, 157 εκπαιδευτικοί, κλάδου ΠΕ79.01, σε Μουσικά Σχολεία και 383 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και 17 μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού κλάδου ΔΕ01), σε σχολεία γενικής και ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας βρίσκονται σε διαδικασία ένταξης των διορισθέντων με κωδικό εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΜΑΔ).

Κωδικός εγγραφής ΜΑΔ

Ακολούθως θα αποστείλουν στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων τον Αριθμό Μητρώου για κάθε νεοδιοριζόμενο, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της υπηρεσίας τους.

Αυτή τη στιγμή κάποιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία “Κωδικός Εγγραφής ΜΑΔ” και αναμένεται σήμερα να έχει ολοκληρωθεί από όλες.

Εφαρμογή Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού

Οι νεοδιορισθέντες μπορούν να δουν ακολούθως, πατώντας στον σχετικό σύνδεσμο, τα στοιχεία τους αν είναι ήδη ενταγμένοι στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΜΑΔ).

Είσοδος στην Υπηρεσία

Με την εφαρμογή του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού μπορείτε να δείτε τα στοιχεία σας ή να διαχειριστείτε το προσωπικό σας. Για να εισέλθετε στην υπηρεσία απαιτείται πιστοποίηση. Η πιστοποίηση είναι απλή και συνίσταται σε δύο ενέργειες:

Επιλέγετε “Είσοδος στην Υπηρεσία”. Προωθείστε στην υπηρεσία πιστοποίησης της ΓΓΠΣ όπου εισάγετε τους προσωπικούς σας κωδικούς TAXISNET. Η διαδικασία απόκτησης κωδικών TAXISnet περιγράφεται στο αντίστοιχο εγχειρίδιο. Μετά την επιτυχημένη πιστοποίηση επιστρέφετε στην εφαρμογή όπου μπορείτε να δείτε τα στοιχεία σας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά από εδώ: https://hr.apografi.gov.gr/login

Αφού ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία τότε θα εκδοθεί ΦΕΚ με τα ονόματα των νεοδιοριζόμενων.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ