: Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ιστον 989 Alpha Radio η κ. Κεραμέως – Μεταξύ άλλων τόνισε πως εξετάζεται γραπτός και για τους εκπαιδευτικούς.

Πιο αναλυτικά, σχετικά με  τη Β’ Φάση, είπε ότι προσλήφθηκαν πάνω από 32.000 αναπληρωτές. Αυτό που συμβαίνει στην αρχή κάθε σχολικού έτους είναι πως υπάρχουν κάποιες άδειες που πρέπει να δηλωθούν όπως προβλέπεται από το υπάρχον πλαίσιο.

Αύριο – Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 – θα υπάρξουν νέες για να καλυφθούν τα εναπομείναντα κενά.

Η προσπάθεια που γίνεται είναι κάθε χρόνο να συνεχίζονται οι διορισμοί, ώστε να εξορθολογίσουμε το πλαίσιο, δηλαδή να φτάσουμε σ ένα σημείο που οι αναπληρωτές να κάνουν αυτό που λέει η λέξη, να αναπληρώνουν δηλαδή σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Για το άνοιγμα των Πινάκων της Γενικής εκπαίδευσης Εχουμε ζητήσει από το ΑΣΕΠ από το καλοκαίρι το άνοιγμα των Πινάκων που λήγουν τον Αύγουστο του 2023.

Είμαστε πολύ μεθοδικοί στο να καταρτίζονται οι Πίνακες σε τακτά χρονικά διαστήματα, πάντα σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ.

Εξετάζεται γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ

Είναι κάτι το οποίο το εξετάζουμε για να αλλάξει το σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών.

Εν γένει χρήζει αλλαγής και βελτιώσεων το σύστημα διορισμού και γι αυτόν το λόγο μια από τις προτάσεις που εξετάζουμε είναι η θέσπιση διαγωνισμού όπως θα γίνεται και στο ευρύτερο δημόσιο, διαγωνισμός για την πρόσληψη εκπαιδευτικών.

·

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ